Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 18:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 1, 00:57 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Laukine rašė:
Tai kaip cia gaunasi..Patirties neturim,vaiku augusiu homoseksualiose seimose taip pat neturim;Psichiatrai atsiribojo,genetikai bei medikai irgi.Netgi nezinome kas yra homoseksualai?!..
Njo..Uztad smerkti ir kritikuoti nepateikiant svariu argumentu taip paprasta..
asha,mokykloje vaikai i si reiskini tol nesveikai ziures,kol ir mokytojai darys ta pati.
As taip manau.

O ką turime, kai pagalvoji? :) Juos pačius ir reikalavimus įteisinti santuokas.
Galvoju, kuris požiūris bus dabar sveikas ir kuo remiantis suformuluosim nesveiką požiūrį, kuris kažkokiai daliai žmonių nepriimtinas.
Ir kas pateiks moksliškai pagrįstą neginčijamą homoseksualo apibrėžimą.
Apie mokytojus -jie ne autoritetas šiuose klausimuose suformuoti nuomonei-vienokiai ar kitokiai-prisiminkim tyrimus.Tokia Lietuvos visuomenė.Ir šeima, būdama vaiko autoritetu,to negalės padaryti.
Na, kaip nors surasiu tą jų Manifestą ar komentarus. Kiekvienam laisva valia, manau , pasirinkti- pripažint, tai ką jie rašo ten ar atmest, kaip ir su pačiais homoseksualais.

-----
Papildau radusi.

1987 metų vasario mėnesį Maiklas Sviftas žurnale „Gėjų bendruomenės naujienos“ išspausdino gėjų manifestą, kuris buvo pavadintas „Revoliucingieji gėjai“

„Mes paversime jūsų sūnus, jūsų lėkštų svajonių, vulgaraus melo, silpnai išvystyto vyriškumo simbolius, pederastais. Mes suviliosime juos mokyklose ir bendrabučiuose, sporto salėse, persirengimo kambariuose, sporto aikštelėse, seminarijose, jaunimo grupėse, kino teatrų tualetuose, kareivinių barakuose, krovininių automobilių stovėjimo aikštelėse, visuose vyrų klubuose, Kongresų rūmuose, visur, kur tik esama vyrų. Jūsų sūnūs taps mūsų klusnūs tarnai ir vykdys tai, ką jiems liepsime. Jie įgaus mūsų veidą. Jie geis mūsų ir dievins mus.

Moterys, jūs norite laisvės? Sakote, kad jūsų vyrai blogi, kad daro jus nelaimingas? Mes, vyriško veido ir raumenų žinovai, atsiimsime jūsų vyrus iš jūsų. Mes pralinksminsime juos, išmokysime juos, apkabinsime, kai jie verks. Moterys, sakote, kad norite gyventi viena su kita, be vyrų? Tad ir eikite viena pas kitą, o mes suteiksime jūsų vyrams malonumų, kurių jie niekada nėra patyrę, nes mes esame pirmarūšiai vyrai. Tik vyras teišmano, kaip iš tikrųjų patenkinti kitą vyrą, tik jis supranta kito vyro jausmų gilumą, jo protą ir jo kūną.

Visi įstatymai, draudžiantys homoseksualizmą, bus atšaukti. Vietoj jų bus išleisti įstatymai, sudarantys sąlygas meilei tarp vyrų.

Visi homoseksualai privalo būti vieningi kaip broliai, mes turime apsijungti mene, filosofijos, politikos, finansų bei socialinėse srityse. Mes triumfuosime tik tada, kai parodysime savo veidą pagiežingam heteroseksualiniam priešui.

Mes rašysime eilėraščius apie meilę tarp vyrų, statysime spektaklius, kur vyrai atvirai glamonėja vienas kitą, kursime filmus apie meilę tarp herojiškų vyrų, kurie pakeis pigią, paviršutinišką, sentimentalią, vaikišką, lėkštą, heteroseksualią aklą meilę, šiandien vis dar dominuojančią kino teatrų ekranuose.

Mes sukursime jaunų gražių vyrų, drąsių lengvaatlečių skulptūras ir jas pastatysime jūsų parkuose, skveruose ir aikštėse. Pasaulio muziejai bus pripildyti paveikslų, kur vaizduojami grakštūs, nuogi vaikinai.

Mūsų rašytojai ir menininkai padarys meilę tarp vyrų madingą ir etišką, ir mums pasiseks, nes, kaip diktuoti stilių, mes puikiai išmanome. Mes išnaikinsime heteroseksualius nesantuokinius meilės ryšius pasitelkdami sąmojų ir pajuoką, kuriuos esame gerai įgudę panaudoti.

Mes nuplėšime kaukę nuo galingų homoseksualų, kurie dedasi heteroseksualais. Būsite sukrėsti ir išsigandę, kai pamatysite, kad jūsų prezidentai ir jų sūnūs, jūsų pramoninkai ir senatoriai, jūsų merai ir jūsų generolai, jūsų lengvaatlečiai, filmo ir televizijos žvaigždės, jūsų civiliai vadovai ir kunigai visai nėra tie patikimi, artimi buržua heteroseksualai, kokiais juos laikote.

Mes esame visur, mes infiltruojamės į visus socialinius sluoksnius. Būkite atsargūs kalbėdami apie homoseksualus, nes mes visada esame tarp jūsų: gal mes sėdime per vieną suolą nuo jūsų ir gali pasitaikyti taip, kad miegosime vienoje lovoje su jumis.

Nebus jokių kompromisų. Mes nesame viduriniosios klasės paliegeliai. Mes esame nepaprastai protingi, tikri žmonijos rasės aristokratai, o tvirto proto aristokratai niekada neapsiriboja mažu. Tie, kurie mums priešinasi, bus ištremti.

Kad jus nugalėtume, sušauksime didžiules privačias armijas, tokias kaip Mishimos. Mes užkariausime pasaulį, nes kariai, įkvėpti ir surišti homoseksualios meilės ir garbės, yra neįveikiami, kaip senovės graikų kareiviai.

Šeima yra melo, išdavystės, vidutiniškumo, veidmainystės ir smurto židinys, todėl ji bus panaikinta. Šeima tik slopina vaizduotę ir pažaboja laisvą valią, todėl ji turi būti likviduota. Tobuli berniukai bus pradėti ir auginami genetikos laboratorijose. Jie augs bendruomenėse ir juos prižiūrės bei mokys homoseksualai eruditai.

Visos bažnyčios, kurios mus pasmerks, bus uždarytos. Vieninteliai mūsų dievai yra gražūs jauni vyrai ir mes esame atsidavę grožio, moralės ir estetikos kultui. Visa, kas yra bjauru, vulgaru ir banalu, bus panaikinta. Kadangi mes esame atstumti nuo viduriniosios klasės heteroseksualų suvažiavimų, esame laisvi gyventi pagal savo tyros vaizduotės diktatus. Mums per daug niekada nėra gana.

Nauja rafinuota visuomenė bus valdoma elito, sudaryto iš gėjų poetų. Vienas iš didžiausių reikalavimų užimti aukštą postą naujojoje homoerotikos visuomenėje bus pasinėrimas į graikiškąją aistrą. Bet koks vyras, susitepęs heteroseksualiu geismu, bus iškart atskirtas nuo įtakingo posto. Visi vyrai, kurie primygtinai reikalaus pasilikti kvailais heteroseksualais, bus teisiami homoseksualų teisingumo rūmuose ir dings iš akiračio.

Mes perrašysime istoriją, istoriją, kurią sumenkino jūsų heteroseksualus melas ir iškraipymai. Mes aprašysime didžių vadų ir mąstytojų, kurie formavo šį pasaulį, homoseksualumą.

Mes jums parodysime, kad homoseksualumas, intelektas ir vaizduotė yra neatskiriamai susiję, kad homoseksualumas yra būtinas tikrąjam kilnumui ir grožiui, vyre.

Mes laimėsime, nes esame kurstomi nuožmaus prislėgtųjų kartėlio, kurie buvo priversti turėti tik mažą dalį per visus amžius jūsų kvailuose heteroseksualiuose pasirodymuose.

Mes irgi sugebame naudotis šaunamaisiais ginklais ir stoti prie pabūklų barikadose esant žūtbūtinei revoliucijai.

Drebėk, hetero kiaule, kai pasirodysime tau be kaukių“.

http://www.slaptai.lt/print.php?type=N&item_id=164


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 1, 09:03 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Spalis 22, 11:42
Pranešimai: 1393
Sekmingu tyrimu kas yra homoseksualumas nera (priezasciu tyrimu), taciau yra pasekmiu tyrimas...
Zemo issilavinimo seimu tarpe homoseksualu procentas 20 kartu mazesnis lyginant su auksto issilavinimo seimomis. Ypac paplites menininku, politiku, finansininku, komunikacijos specialistu tarpe.
Ka tai rodo? Pradet verta turbut nuo to kas yra Issilavinimas. Issilavinimas pasakius vienu zodziu - zinios. Zinios buna vertingos ir beprasmes. Aha, tai vadinasi issilavine turi daugiau ziniu. Toliau - kas jungia ypac paplitusiu sferu zmones? Turbut nieko nenustebinsiu pasakydamas - pomegis eksperimentuot. Aha, tai zinios yra, pomegis eksperimentuot irgi yra. Ko truksta iki aptariamos temos atsiradimo?

P.s. ne i tema, o galbut net labai i tema:

1. Koks skirtumas tarp psichopato, šizofreniko ir psichologo? Psichopatas stato oro pilis, šizofrenikas jose gyvena, o psichologas susirenka pinigus.

2. Niujorke visi lankosi pas psichiatrą. Europoje, jei eini pas psichiatrą, visi mano, kad esi trenktas. Amerikoje jie eina į kokteilių vakarėlius - jaunos blondinės juodais akiniais ir ten aptarinėja savo psichiatrus. Sako, turiu naują psichiatrą, jis toks seksualus, kaip Di Kaprio, - tai vakarėlių pokalbių tema ir socialinio statuso ženklas.
Viena dama lankydavosi pas psichiatrą kiekvieną ketvirtadienį jau daug metų. Jis žinojo apie ją viską. Ir jam jau buvo gana, bet ką daryti? Jis nusipirko puikų, balsu aktyvuojamą įrašantį magnetofoną ir pasakė – ponia, įsitaisykite ant sofos ir viską, ką norite pasakyti man, kalbėkite. Šis puikus aparatas tai įrašys ir aš išklausysiu viską grįžęs ir mes aptarsime tai, kai jūs ateisite kitą kartą. Šiandien aš baisiai užsiėmęs, todėl, prašau atleisti, pabendraukite su mano magnetofonu. Ji valandą šnekėjosi su magnetofonu, o patenkintas psichiatras nusileido į barą ir užsisakė išgerti. Kiekvieną kartą, kai ji ateidavo, jis sakydavo jai kalbėtis su magnetofonu, o pats eidavo į barą. Po poros savaičių žiūri, į barą ateina jo pacientė. Sako, ką tu čia veiki, tu turėtum šiuo metu kalbėtis su mano magnetofonu. Daktare, žinote, aš nusipirkau gerą magnetofoną ir dabar mano magnetofonas kalba su jūsų magnetofonu, o mes galim čia kartu išgerti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 1, 09:55 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Turint prielaidas eksperimentavimui, belieka atlikti eksperimentą ir skelbti išvadas. Todėl ir turime daug įvairių šaltinių įvairiomis temomis. kad ir apie pačius homoseksualus.О ir jų pačių eksperimentų.Vieni šaltiniai vertinami mokslu, kiti pseudomokslu- tai irgi atspindi vertintojo poziciją, jo pažiūras ir įsitikinimus.
Na, o mes, kai šizofrenikai, gyvename psichopatų sukurtuose rūmuose , naršome tenais,pujojamės,ginčijamės, o paskui varomės pas psichologą ar psichiatrą pinigų atiduot? :D :D
Modelis labai gyvenimiškas ir realus . :)
dar vakar skaitydama irgi , sakyčiau, psichopatų sukurtą dokumentą, radau apie jų požiūrį į šeimą. kaip gaunasi?nori šeimos, vaikų įsivaikinimui, bet tie norai neatitinka jų dokumento turinio.
Paėmus pieštuką ir papaukščiavus po tą jų dokumentą-šlykštybių šlykštybę , kuriose sferose juos jau matome, pasižiūrėjus,kas gavosi, rimtai, norisi nusispjauti , įjungti magnetafoną ir eiti kavos išgerti. :)
---
P.S.Radau temą apie Manifestą ir čia, Laike, nebuvau pastebėjusi Tractor temos. Ir komentarą, kad Manifestą galėjo sukurti gėjų priešas. Tai čia irgi spėliojimas, būtų pasirodę gėjų skandalai ir paneigimai.Tokiu pat būdu, kaip ir buvo publikuotas tas Manifestas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 1, 16:58 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 11, 10:38
Pranešimai: 3430
Miestas: peterborough
bet_kas rašė:
Pradet verta turbut nuo to kas yra Issilavinimas. Issilavinimas pasakius vienu zodziu - zinios. Zinios buna vertingos ir beprasmes. Aha, tai vadinasi issilavine turi daugiau ziniu. Toliau - kas jungia ypac paplitusiu sferu zmones? Turbut nieko nenustebinsiu pasakydamas - pomegis eksperimentuot. Aha, tai zinios yra, pomegis eksperimentuot irgi yra. Ko truksta iki aptariamos temos atsiradimo?


Man rodosi,tai puikus pavyzdys apie tai,kaip laisvamaniu irstvose gimsta biseksualai.
Su homoseksualais viskas siek tiek sudetingiau,nors ir ne taip sudetinga kaip daugeliui atrodo is pirmo zvilgsnio.Gamtoje,zinia,ne be isdaigu ar stebuklu(cia jau kaip paziuresi) ir nutinka kartais taip,kad moteris gimsta vyro kune arba vyras moters.Ir stai-homoseksualus zmones.
Tai uz ka juos smerkti?
Nes gamtos nuskriausti?!
..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 2, 01:02 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Ne pasmerkimą, bet kitokį požiūrį į save jie patys prašosi ir prisiprašė,jų elgesys atsisuka prieš juos pačius .
Juk visokių bėdų turi ir tradicinės orientacijos žmonės, bet garsiai nerėkia, su kuo guli, nerengia paradų, nesiburia po savo orientacijos vėliava- va, mes esame tradicinės orientacijos.
Ką reiškia viešas Džono Eltono pasakymas:"Aš visiškai uždrausčiau religiją, net jei joje yra nuostabių dalykų"..tokie ir kiti vieši panašūs homoseksualų išsireiškimai formuoja žmonių nuomonę.
Ar tikrai egzistuoja diskriminacija?
Jie turi visokias teises-į darbą, spaudos, žodžio laisves, gali rinkti ir būti renkami.Negali teisiškai įforminti santuokos ir įsivaikinti vaikų.
Kodėl jų vėliava -vaivorykštės spalvos ?
Susidūriau su reikšmėmis, patalpintomis po spalvomis:
lesbian
gay
trangender
bisexsual
qn(u)astioring-neaiškiai nusirašiau, nebeatstatau, nes nžn to žodžio;
youth, o spalvas pasiūlyta susidėlioti patiems. Ką tai reikštų?

Paveikslėlis

Yra nuomonių,teko paskaityti, kad ir tarp pačių gėjų yra prieštaravimai ir jais manipuliuojama. Pasiekta, kad tema būtų madinga, tam tikrų jėgų planuojamas judėjimas ir maršai,įsisuka įtakingi sluoksniai, o paskui už reklamą plaunami pinigai iš Briuselio ir kraunamas politinis kapitalas.(?!)Vieni audžiasi, kiti kavą geria, pastatę magę?Nežinau.... :)

P.S.
Spalvų reikšmes radau pati:
[Kiekviena šios vėliavos spalva turi simbolinę reikšmę. Rožinė simbolizuoja seksualumą, raudona - gyvybę, oranžinė - gydymą, geltona - saulės šviesą, žalia - gamtą, žydra - magiją, mėlyna - ramybę, violetinė - dvasingumą.
Remiantis internetiniais šaltiniais, aštuonspalvė pirmąkart pasirodė viešai kaip gėjų ir lesbiečių bendruomenės simbolis 1978 metų San Francisko parade. Tais pačiais metais nuspręsta vėliavą gaminti masiškai, bet gamintojas pareiškė, kad rožinės spalvos negalės išgauti, todėl spalvų kiekis sumažėjo iki septynių. Po metų išleista šešių spalvų versija, kuri nuo pradinės skiriasi tuo, kad panaikinta rožinė ir žydra, o indigo spalva pakeista į mėlyną. Šią vėliavą 1987 metais Šiaurės Amerikos vėliavų gamintojų organizacija pripažino oficialiu gėjų bendruomenės simboliu.

Žydra arba turkio (žalsvai melsva) spalva simbolizavo meną, o indigo spalva - harmoniją.

1978

Hot Pink Red Orange Yellow Green Turquoise Indigo Violet

1987

Red Orange Yellow Green Blue Violet ]
Ir spalvų paaiškinimas apskritai simbolikoje:
http://ausis.gf.vu.lt/mg/nr/2001/12/12rek.html


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 4, 14:58 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 11, 10:38
Pranešimai: 3430
Miestas: peterborough
asha,taigi ir Dzonas Lenonas kazkada dainavo:''Isivaizduok pasauli be religiju..''Ar tai reiskia,kad jis buvo homoseksualus?! :))..
Man susidaro toks ispudis,jog skaitai ivairiausias is pirsto lauztas pasakas apie homoseksualu seimose prievartaujamus vaikus,todel ir kalbi niekus.Kaip manai,kas tas pasakas raso? :wink:
Beje,as vis dar laukiu atsakymo,kodel tavo nuomone homoseksuali pora nesugebetu teisingai aukleti vaiko??


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 4, 19:09 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Laukine rašė:
asha,taigi ir Dzonas Lenonas kazkada dainavo:''Isivaizduok pasauli be religiju..''Ar tai reiskia,kad jis buvo homoseksualus?! :))..
Man susidaro toks ispudis,jog skaitai ivairiausias is pirsto lauztas pasakas apie homoseksualu seimose prievartaujamus vaikus, :!: :?: todel ir kalbi niekus.Kaip manai,kas tas pasakas raso? :wink:
Beje,as vis dar laukiu atsakymo,kodel tavo nuomone homoseksuali pora nesugebetu teisingai aukleti vaiko??


Laukine, tu neteisi, darai pati neteisingas išvadas apie mano pasisakymus.
Paaiškinu: aš juos suprantu toleruoju, bet lygiai kaip ir kitus žmones,tik be jokių išskirtinumų ir paradų ir be lytinės pakraipos padarymo religija. Sakysi neatrodo taip?Man kaip ir tau, nenatūrali nuomonė, kada išgirstu kalbas- o kas bus jei mano vaikus mokys mokytojas- gėjus?Čia turbūt dėl to, kad sąvoka painiojama su pedofilija. Tai (čia mano) ne homofobija, kaip dabar madinga sakyti, bet pats paprasčiausias požiūris.

Cituoti:
Beje,as vis dar laukiu atsakymo,kodel tavo nuomone homoseksuali pora nesugebetu teisingai aukleti vaiko??

Neužsiimsiu būrimu iš kavos tirščių,tokios nuomonės tu negirdėjai , o tai, kad auklėjime moteriškumo/vyriškumo pradus duoda tėvas ir motina.Jei atmesim Manifestą- sakykim, ten meninis kūrinys, humoras.Suprantu, jei kas tau pasirodys nepriimtina, ne taip, kaip tu nori ar pati įsitikinusi, bus niekas.
Bet mano požiūris, pamąstymai yra, gal ir niekai tau vėl, bet mano tokios mintys.
Visų pirmiausia- reikia šeimos.Jos dar nėra.Kitaip vaiko negautų įsivaikinti.
Liberalizuokim tą dalyką.
Sakykim, yra šeima, gaus du hetero vaikai -gejai -hetero vaiką .Kuri pora bus pirmoji ir sąmoningai ims vaiką, pasmerkdami jį kančioms-kitokio šeimyninio gyvenimo supratimui, nei gyvena vaiko draugai, kokios vyks tarp jų diskusijos ir kuo baigsis tai vaikui? Gėjai ,paprasčiausiai, laikydamiesi savo egoizmo, pasmerktų vaiką baisiam gyvenimui iki pat pabaigos.
Įtėviai jį mylės, bet visuomenė?
Sekanti mintis- pripažinome, kad aplinka ir auklėjimas turi įtakos, kaip manai, kokios pakraipos išaugs vaikas(šito ir aš nežinau,ir duomenų nėra, čia tik mintis) ir koks vaiko lytinis švietimas vyks šeimoje, tradicinis ar ne, vaikas ilgainiui pats suvoks, kokioje šeimoje gyvena(irgi būrimas iš tirščių), o dar anksčiau tas supratimas bus pateiktas iš aplinkos?
Jei paskui kas leistų vaikui rinktis- vaikų namus ar gėjų šeimą- ką jis rinktųsi, paragavęs gyvenimo tiesos? Aš prieš vaikų traumavimą, ne prieš gėjų norą įsivaikinti..
Įsivaizduok, kad tu gėjų įvaikis- kaip gyventum šiandien Lietuvoje?

Beje, galima remtis ir hetero šeimų pavyzdžiu. Tiksliai žinoma, kad nepilna šeima (tik tėvas ar motina) negali duoti priešingos lyties atstovui vyriškumo ar moteriškumo. Todėl iš tokių šeimų sutinkame vyriškas mergaites, moteriškus berniukus. Galim pamąstyti, kuo tai atsiliepia gyvenime, bet čia būtų kita tema.Čia aliuzija į tai, ar tikrai gėjų pora 100% atliks moters ir vyro vaidmenį auklėjime- čia irgi spėlionės.
Tikiu, kad su laiku ateis Olandijos, Belgijos pavyzdys pas mus, pagyvensim, pamatysim.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Mano mama - tėtė ?
StandartinėParašytas: 2008 Balandis 4, 21:14 
Atsijungęs
Site Admin

Užsiregistravo: 2007 Birželis 9, 20:17
Pranešimai: 2890
asha, žinai, kad aš nemėgstu daug skaityti, tai atleisk, praleidau daug tavo rašto pro akis. :(
Aš labai toleruoju gėjus, lesbijetes, nes asmeniškai pažįstu; puikūs žmonės. Problemą sukelia tie kas daugiausiai rėkia, bet ir juos suprantu; jie nori atkreipti dėmesį į egzistuojančią problemą. Bėda tame, kad tie šūkavimai gali atsigręžti prie juos pačius. Prisiminkite USA:
jeigu negras muša baltą - nusikaltimas;
jeigų baltas muša negrą - diskriminacija.
Gali gautis tokia pata situacija ir su homoseksualais, netyčia susimuši - "pripaišys" diskriminaciją, o jeigu nuo jų gausi į kaulus (neduok Dieve į subinę) - tiesiog nusikaltimas. :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin