Kaip galima apgauti mėsėdžius:
nusiperki sojos kubelių( dar geriau- kepsnelių), juos užpili karštu sultiniu išbrinkini ir paverdi kokias 20 minučių, supjaustai juostelėmis ir su trupučių aliejaus pakepini keptuvėje. Tada išimi iš keptuvės kad galėtum paruošti padažiuką: ištirpini sviesto, iberi miltų ir intensyviaimaišai, kad nesviltų, kai masė gaunasi vientisa, įpili pieno tiek, kad būtų nei per skysta nei per tiršta ir visą tą laiką maišai. Prieskonių: muskato riešuto tarkuoto, druskos ir pipirų, galima įmesti trinto česnako skiltelę bei pomidorų padažiuko spalvos suteikimui. Vėl išmaišai ir suberi soją ir patroškini. Per tą laiką išverdi spagečius taip, kad jie būtų šiek tiek kietoki, na kaip perverda tiesiog tampa neskanūs. Išdėjus spagečius į lėkštes užpili padažiuko ir patieki su marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis. taip pavaišinom draugą, kuris nė iš tolo negalėjo žiūrėti į soją, po to karto ją valgo apsilaižydamas... skanaus