Aš suprantu, o Filop daviau kaip pavyzdį, kad net profai savo sritį nevisada pasiekia išsikeltus tikslus net jei rodos turi planą ir pasiūlymų, o ne tik kritiką. Nesutinku, kad tokie veikėjai galėtų tik padėti, sakyčiau jie galėtų prisidėti (kaip ir visi kiti, nes vienas čia kalnų esu tikras dar nenuverstum), o vienas, manau, net ir tu nieko nepakeistum be tokių panašių iniciatorių. Žinoma kalbant apie finansinę pusę jau čia ne jų iniciatyvos reikia, o tokių kaip tu ir pan., bet esu tikras net ir esamoj situacijoj jie turėjo progą pasiekt to, ko jie siekė. O va būtent čia labai gerai pastebėjai, kad norint pateikt savo planus bent realiam svarstymui, švogerių krašte labai reikia pažinčių, jei tu jų neturi ten kur reikia, tai planai apie staigius pokyčius nelabai ko verti, nes paprasčiausiai niekam jie per daug nerūpės
. Kadangi aš 90 proc esu įsitikinęs, kad būtent šitie tavo planai realiai nebus įgyvendinti (nors jie žinoma įmanomi, bet ar tu tikrai užsidėsi, jei svečias, apie kurį realiai nieko neaišku kas jis ir iš kur, nepasakys "mum tavęs reikia"
), tai va man jie ir atrodo kol kas tiesiog eiliniai planai. Manau, sunkiausias uždavinys yra ne sukurt gerą planą (nors tai aišku labai svarbu), o jį įgyvendint realybėj, kada jis bet kada gali sulaukt pasipriešinimo, nepritarimo, atmetimo ir t.t. Kol kas tai planas-loterija t.y. kaip ir dauguma planų (jei eis kaip per sviestą...). Kitavertus kartais ir loterijose vienam, kitam pasiseka
. Visgi aš už bet kokią realią iniciatyvą, kuri pagerintų padėtį ir mano nuomonė gali nieko nereikšt, jei pas planuotoją yra atkaklumas siekiant tikslo.