Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 19:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 25, 11:49 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 3, 19:31
Pranešimai: 1029
Miestas: The Maps of Lithuania
Italijos rinktinė pirmenybėse versis be savo talento


Kontrolinių rungtynių maratonas Italijos vyrų krepšinio rinktinei pareikalavo aukų. Dėl traumos Europos čempionatą priverstas praleisti italų talentas Danilo Gallinari. 19 metų 205 cm ūgio puolėjas tapo antru Italijos krepšininku, kuris negalės padėti nacionalinei rinktinei.

Traumą Gallinari patyrė rugpjūčio 13 dieną vykusiose rungtynėse su Latvijos rinktine. Paskutiniai tyrimai parodė, kad kairiosios kojos traumai išgydyti prireiks beveik trijų savaičių.

Praėjusį sezoną Gallinari atstovavo Milano „Armani Jeans“ komandai ir per rungtynes Italijos čempionate vidutiniškai pelnė 10,9 taško bei atkovojo po 4 kamuolius.

Tai antrasis krepšininkas, kuris dėl traumos privalės praleisti Europos čempionatą. Rugpjūčio 12 dieną traumą per dvikovą su Čekija patyrė natūralizuotas amerikietis Richardas Masonas Rocca.

Traumų lavina italus užklupo dėl per didelio kontrolinių rungtynių skaičiaus. Besirengdama Europos čempionatui Italija sužaidė jau 12 rungtynių ir šiuo metu dalyvauja turnyre Vokietijoje. Pirmus aštuonis mačus italai laimėjo, tačiau vėliau patyrė keturias nesėkmes.

basketnews.lt

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 25, 19:12 
Italams sunku su traumom. :?


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 25, 21:38 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2007 Rugpjūtis 24, 20:28
Pranešimai: 1
Miestas: Klaipeda
Na sis zaidejas tai nera didelis praradimas...vat jei negaletu losti Bargnani tada tikrai butu didele netektis....


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 26, 20:52 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 3, 19:31
Pranešimai: 1029
Miestas: The Maps of Lithuania
Italai neteko dar kelių krepšininkų

Be, jau minėto Danilo Gallinari bei Richardo Masono Rocca, traumas patyrė Angelo Gigli ir Giacomo Galanda. Galandai lūžo rankos pirštas, o Gigli pasitempė kelio sausgysles.

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 27, 09:21 
Atsijungęs
Aktyvus dalyvis
Aktyvus dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Kovas 12, 05:44
Pranešimai: 429
na atrodo italams nekoks sis EC :D

gal ir gerai :oops:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 27, 11:08 
Atsijungęs
Site Admin

Užsiregistravo: 2007 Birželis 9, 20:17
Pranešimai: 2890
egliukas, kas priesui blogai, mums visada tik gerai :D :D :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 27, 12:33 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Liepa 19, 01:54
Pranešimai: 6101
Miestas: Kaimas prie Atlanto
Šiandien Lietuvos dienraščiai ir sporto portalai knibžda informacija, kaip rinktinės vyrai rengiasi Europos čempionatui :lol: :lol: :lol: Nukopijavau ir į čia:

Krepšininkų linksmybės

Trys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai intensyviai rengiasi atstovauti šaliai – iki paryčių su merginomis ūžauja viename sostinės klube, o po to myža kur pakliūva. Tai dienraštis L.T. užfiksavo pikantiškose nuotraukose.

Jei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės lyderiai per artėjančias Europos čempionato kovas aikštelėje bus tokie pat energingi, bebaimiai ir entuziastingi, kokie buvo besilinksmindami prieš pirmenybių startą – medaliai garantuoti!

Glamonės su svetimomis moterimis. Šlapinimosi aktas Vilniaus senamiesčio skvere. Besaikis svaiginimasis garbę arba gėdą Lietuvai lemsiančių varžybų išvakarėse. Tokių kvapą gniaužiamų nuotykių herojais tapo mūsų šalies oranžinio sviedinio žvaigždės – NBA žaidžiantys Darius Songaila, Linas Kleiza bei Šarūnas Jasikevičius.

Moterys, buteliai...

Penktadienio naktį vyrai šėlo sostinės senamiestyje, Trakų gatvės klube „Pabo Latino”. Apie 3 valandą nakties Š.Jasikevičius pabandė prisidegti cigarą, tačiau nesėkmingai.

Jam sekėsi pačiam maišyti degtinės kokteilius. Su nesmilkstančiu cigaru Šarūnas blaškėsi po klubą bent pusvalandį.

L.Kleiza, anot mačiusiųjų, vis šokinėjo nuo staliuko ir kvietė prisėsti arčiau krepšininkų kompanijos dailias merginas. Moterys keitėsi. Tuo pat metu L.Kleiza nepaleido iš rankų butelių: iš dešinės šampano, iš kairės – viskio „Jack Daniels”.

Pora žingsnių – taksi

4 valandą ryto pasirodė D.Songaila. Gėrė tą patį, ką ir Š.Jasikevičius.

Savo ruožtu L.Kleiza vėl ir vėl ragino diskžokėją paleisti jį „vežančią” dainą „Relax (Take it easy)” (liet. „atsipalaiduok” – aut. past.). Santūriausiai elgęsis NBA klubo „Golden State Warriors“ marškinėlius vilkintis Š.Jasikevičius apie 5.30 val. sėdo į taksi ir išvažiavo. L.Kleiza su D.Songaila iš klubo išėjo ne vieni. Su savo palydovėmis jie sėdo į taksi ir važiavo apie kilometrą – į Pilies gatvės piceriją „Čili”. Ten užsakytą šeiminę picą vyrai suvalgė skvere priešais Prancūzijos ambasadą.

Apšlapino „Sondeckį”

Linui suspaudė pūslę. Prieš nueidamas nusilengvinti, L.Kleiza apdovanojo aistringu bučiniu savo kompanionę. Vyrišką pasididžiavimą krepšininkas nukreipė į stendą, kuriame reklamuojami dirigento Sauliaus Sondeckio koncertai. Viena ranka prilaikė, kita spaudė prie ausies mobilųjį – regis, skambino broliui.

Vyrai garsiai svarstė: „Pas tave dvi lovos. Ir pas mane dvi lovos.” Kuo baigėsi paryčių nuotykiai, žino tik šaunusis ketvertas.

Žmona suprastų

„Penktadienį buvome nuėję pavalgyti. Paskui naktiniame bare išgėrėme po bokalą alaus”, – paklaustas, kaip praleido penktadienio vakarą, dienraščiui L.T. užtikrintai kalbėjo D.Songaila. Apie tai, kad išaušus rytui Vilniaus senamiestyje ant suoliuko su žaviomis merginomis dalijosi pica, Darius buvo linkęs nutylėti. – Nieko ten neįvyko. Suvalgėme picos ir su Linu taksi grįžome į viešbutį. Rinktinės stovyklose dažnai gyvename viename kambaryje. Vakar dieną jis miegojo mano kambaryje, kitoje lovoje. Buvo atėjusi masažuotoja ir po to jis užmigo. Todėl ir tada kalbėjome apie kambarius ir lovas.“

Paklaustas, kaip į nuotraukas, kuriose užfiksuotos jo naktinės linksmybės, reaguotų šiuo metu Amerikoje su pusantrų metukų dukrele Meile esanti žmona Jackie, Darius neslėpė, jog iš pradžių ji, ko gero, susinervintų. „Bet pasikalbėjusi su manimi ir išklausiusi paaiškinimo tikrai suprastų. Amerikoje taip pat einame pasilinksminti. Telefonu kalbamės kasdien ir vakar ji man sakė, kad visą naktį gėrė“, – aiškino D.Songaila.

Anot „Washington Wizards“ komandos puolėjo, su kolegomis ūždami iki ryto sportinio režimo jie nepažeidė, nes svarbiausia – atvykti į treniruotę, o atsipalaiduoti ir neišsimiegoti kartais jo organizmui net naudinga. „Šeštadienį treniruotėje mes buvome“, – aiškino D.Songaila.

„Visko būna...“

Pasakodamas apie tą šeštadienio naktį L.Kleiza alaus neminėjo. Anot krepšininko, naktiniame klube jis gėrė vieną, o gal porą gėrimų, tačiau jo kompleksijos žmogui toks alkoholio kiekis nieko nereiškia. O butelius, kurie visą vakarą stovėjo ant staliuko, išsinešė todėl, kad nenorėjo palikti. „Tos merginos – mano brolio Šarūno klasės draugės. Klube susitikome atsitiktinai. Esu nevedęs, tad nematau nieko blogo, kad bučiavomės“, – aiškino „Denver Nuggets“ žaidžiantis lietuvis. Tik pamatęs nuotrauką, kurioje jis prasisegęs kelnes stovi prie kultūros renginius reklamuojančio stendo, nustebo: „Velnias, o ką aš čia darau... Šlapinuosi?“ Krepšininkas tylėjo, negalėjo paaiškinti, kodėl išgėręs kelias taures ir visai neapsvaigęs nusilengvino viduryje gatvės. Bet čia jam į pagalbą atskubėjo tikras draugas D.Songaila. „Juk visko būna. Atsitiko, ir tiek. Kartais žmogui kas nors pakiša koją“, – už draugą aiškino Darius. „Ne vienas ir ne du jau yra taip pasielgę. Aišku, dėl to gerai nesijaučiu, bet ką darysi“, – gūžtelėjo pečiais L.Kleiza.


Prikabinti failai:
lt_songaila_kleiza.jpg
lt_songaila_kleiza.jpg [ 16.56 KB | Peržiūrėta 544 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Rugpjūtis 27, 12:50 
Atsijungęs
Site Admin

Užsiregistravo: 2007 Birželis 9, 20:17
Pranešimai: 2890
Su pimpalais, mes esam gime :D :D :D :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin