Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 12:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 96 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 24, 21:34 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 21, 22:52
Pranešimai: 350
Miestas: Vilnius
PIKANTISKOS SALOTOS

reikes
fermentinio surio (geriau kietesnio)
raudonuju ikru (tikru)
juoduju ikru
majonezo (geriau pusiau riebaus)

Fermentini suri supjaustome smulkiais kubeliais ir suberiame i inda kartu su raudonaisiais bei juodaisiais ikrais. dedame keleta saukstu majonezo ir gerai ismaisome. Rekomenduoju sias salotas patiekti su duonos skrebuciais. Skanaus :D

_________________
Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematome.
A.de Sent-Egziuperi


Mano blog'as
Mano darbų galerija


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 24, 22:01 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1935
Miestas: Hannover
leiskite paklaust

o ikrai juodieji netikri?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 25, 12:12 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 27, 14:49
Pranešimai: 9216
difus rašė:
leiskite paklaust


Taigi, jei jau apie ikrus kalba užėjo...

Salotos "Gurmano infarktas". Paimame:
  • 1kg natūralių raudonųjų ikrų
  • 1kg natūralių juodųjų ikrų
  • 100g česnakų
  • 200g juodųjų pipirų
  • 50g lauro lapų
  • 500g virtų marinuotų kopūstų
  • Papildomai: aliejaus, ketčupo.


Viską sumalame mėsmalėje ir kepame ant aliejaus. Kai visa masė gerokai apskrus, sudedame į bliūdelį, užpilame ketčupu. Gautą masę atiduodame kokiam nors gurmanui, o kai jis pradės keiktis, pasakome, iš ko ir kaip ji padaryta. Infarktas garantuotas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 25, 19:26 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 21, 22:52
Pranešimai: 350
Miestas: Vilnius
juodieji ikrai- netikri :D

_________________
Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematome.
A.de Sent-Egziuperi


Mano blog'as
Mano darbų galerija


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 27, 20:11 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 30, 22:20
Pranešimai: 9200
Miestas: Is suvalkijos lygumu
a.. raudonieji tykri;)) super brangus :D jei da tik is iskrostos...lasisos :D

_________________
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 28, 09:26 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 21, 22:52
Pranešimai: 350
Miestas: Vilnius
Siu salotu kaina-vidutine:
juodieji ikrai- apie 5 lt.
raudonieji ikrai- apie 10-15 lt.
suris- nuo 3 iki 5 lt uz vidut. gabaliuka
majonezas- 2-4 lt. (o jo reikia tik keleta saukstu)

Galima deti ir netikrus ikrus, bet skonis visai ne tas ... :D

_________________
Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematome.
A.de Sent-Egziuperi


Mano blog'as
Mano darbų galerija


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 28, 10:47 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 27, 14:49
Pranešimai: 9216
Vat toks vat mistinis dalykas apie raudonuosius ikrus (tik natūralius):

Kartą su svainiu paėmėm raudonųjų ikrų ir pagirtuokliavome. Kažkaip keistai kitą ryta nei vienam iš mūsų nebuvo pagirių, nors iš vakaro primaišėme kaip reikiant. Mums kilo įtarimų, ypač - man, nes šiaip jau, kažkas mano organizme persivertę taip, kad pagirias pajuntu net nuo vieno butelio alaus. Taigi, paėmėm dar raudonųjų ikrų ir vėl primaišėm. Vėl jokių pagirių. Po gana daugkartinių bandymų ir mokslinių skaitinėjimų, išsiaiškinom:

    * Raudonieji ikrai savo sudėtyje turi gyvą velnią visokių fermentų, skaidančių visokias kenksmingas medžiagas, todėl ir dingsta pagirios.
    * Tai būdinga tik natūraliems ikrams, nors gal ir ne tik raudoniesiems.
    * Deja, deja, fermentus labai efektyviai skaido skrandžio sultys, kurios neskaido ikrų sienelių. Tai reiškia, kad ikrus reikia valgyti, nekramtant. Tikrinau tai bandymais. Liūdna... Bet vis vien, geriau, nei pagirios :-)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Balandis 29, 17:08 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 21, 22:52
Pranešimai: 350
Miestas: Vilnius
Kadangi labai grazus oras, tai siandien pats tas i gamta saslyku cirskinti.
Arba kepti ivairais darzoves ant grilio. Mhh :D

_________________
Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematome.
A.de Sent-Egziuperi


Mano blog'as
Mano darbų galerija


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 96 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Majestic-12 [Bot] ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin