irmute nu kagi jei jau su prieskoniais sunkoka tai bandysiu kazhka patart
"aluje marinuota grilio mesa"
1 kiaulienos sprandine arba ishpjova na ish bedos tiks kumpis be skuros
2 alus
3 pipirai tikuos turesit, chili milteliai, svogunas chesnakas vorchester souce
4 cukinija baklazhanas paprika (optional)
5 bambukiniai ieshmeliai
p[aimame ir supjaustome nedideliais kubeliais mesa mazhdaug 3 cm didzhio
i puodeli ipilame stikline alaus iberiame juodu pipiru sutrinto chesnako keleta skilteliu svoguno trinto galima ispausti citrinos suilchiu bishkuti ipilame pora shaukshtu vorchesterio padazho ishmaishome tada imame dviguba polietilenini maisheli kad nesuplyshtui ir sudedxame mesa ir uzhpilame tuo marinatu ... pamaigom maisheli kad tolygiai pasiskirstytu ir padedame vesiai kokaii valandai
na kuo ilgiau tuo geriau
ant grilio dedame groteles
mesa veriame ant bambukiniu pagaliuku po kievieno mesos gabalelio veriame paprikos baklazhano ar cukinijos gabaliukus reikia suspausti kad nebutu tarpu dideliu ir dedame tuos ieshmelius ant groteliu
kai ishkeps galima truputi pashlakstyti citrinos sultimis bet galima ir ne skonio reikalas
tinka raudonas vynas geriausia chiles ar pietu afrikos nes gruzinu turbut negausit
beje shashlykas valgomas su armenishka balta duona matnakash turbut negausit
ryzhius sugalvojo kitatauchiai
na kaip valgysit taip gerai
skanaus