Drs rašė:
Dėl to pakibimo ant "tiesos" kabliuko, na tai bet juk mes visi pakibę ant kokios nors "tiesos", argi ne? Ar ne laimingi tie kurie dėl to nepatiria vidinio diskomforto (nesakysių kančių, nes tai ne tas pats). Tiesa, galėtumei primint ar patikslinti apie tą tamstos pinigų ir tiesos santykį būtų aiškiau apie ką diskutuojame
.
Taip. Esam pakibę ant kažkokios tiesos kabokliuko, o kadangi skirtingai, tai ir debatuojame.
Pinigų ir tiesos santykis pas Tamstą mane
paprastas, pagrįstas mainais. Perkama už tiek, kiek turima: filmas, knyga, spaudos leidinys, medicininės paslaugos, norėčiau patalpint straipsnį spaudoje, pirkčiau vietą kokiame dienraštyje ir ... pakiščiau savo tiesą ( čia tik pavyzdukas), o tu pirminiai nupirktum, tik paskui imtum mąstyti [žiniasklaidos jėga] . Interpretacijai ar tiesos priešpastatymui melui pirksiu mokslą , savišvietą, internetą Tai bus judėjimas pagal mano kišenę, kitas sieks pagal savo ir tiesą ras savo galimybių ir norų santykyje su aplinka. . Va, pagalbai įvedu priešingą tiesai sąvoką „Melas“, nes Melas ypatingai geba viską supainioti ir užkerta kelią apskritai tikėti tiesa . Todėl antru kartu straipsnio su mano pavarde jau nebeskaitytum, jei tau pasirodytų , kad tai vėjai. Arba aš.. Tavo
Bet, jei kalbėt apie teisingumą, tiesą ir didįjį kapitalą , tai pabandykim įsivaizduot, kas kapitalui labiau rūpi: mano ar tavo teisingumas ar kapitalo teisingumas. Kad , pavyzdžiui, ir mokesčių srityje. Iš to kiltų klausimas- kas stipresnis ?- įstatymai, kaip tiesos garantas , ar pinigai ?