Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 07:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 170 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Sausis 20, 10:38 
Atsijungęs
Senbuvis
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gegužė 20, 15:25
Pranešimai: 529
Miestas: Kaunas
Viki.. a ir fotke galejai imesti.. nu :)) kad apetita sukeltum :))

_________________
"Viskas praeina...tiek gera, tiek bloga"


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Sausis 20, 13:59 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
kica nu tingejau fotkint ir jau puse neliko :D nu atrodo kaip netikras zuikis :D

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Balandis 5, 16:26 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
kotletai :)

i kotletus nereikia det jokiu kiaushiniu nes kotletai kieti gaunasi... reikia ideti i farsha ishmirkytos duonos geriausiai palangos ar panashios pipiru druskos .... galima prideti lukshtentu saulegrazhu, smulkiai supjaustytos rukytos shonines ... (su shonine geriausiai daryt kukulius ir virt )galima sezamo seklu ir panashiai ekspermentuokit ;)

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Rugsėjis 3, 07:04 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
senai berashiau :D


lashishos kugelis :D receptas originalus vikingo pats sugalvojau panashiai kaip ish kirvio koshe :D

tai va parduotuvese buna pirkti pigaus lashishu farsho kuris yra riebus ka gi su juo galima padaryti ???

reikes

lashishu farsho
pora kiaushiniu
perliniu kruopu
dzhiuveseliu
petrazholiu
krapu
citrinos
druskos
pipiru
chesnako skiltele
ir duxovke
ishverdam puse stiklines perliniu kruopu pasudytame vandenyje
lashishos farsha atitirpdiname kambario temperaturoje tada sumaishom su kiaushiniais atvesusiom virtom perlinem kruopompridedame smulkintu petrazhosliu smulkinto chesnako galima deti dar po puse shaukshtelio ivairiu zholeliu baziliko rozmarino krapu ilashiname puses citrinos sulchiu idedam zhiupsneli druskos grustu ar maltu pipiru ivksa ishmaishome pridedame dzhiuvesiu maltu kad kohse gautusi ne per skysta.... visa shita geri dedame i aliejum ishtepta skarda ir pabarstyta dzhiuveseliais ir kepam orkaitej koki 40 minuchiu 180 laipsniu temperaturoj laika reik patiem zhiuret matysis apskrunda gera tada ir galima valgyt :

skanu uzhsideti grietines shaukshta ant to kugelio :D
skanaus

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Rugsėjis 12, 14:37 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
va kas ish mano laimikio gavosi :D


Prikabinti failai:
IMGP3608.JPG
IMGP3608.JPG [ 2.97 MB | Peržiūrėta 630 kartus(ų) ]

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Lapkritis 18, 11:46 
Atsijungęs
Aktyvus dalyvis
Aktyvus dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 31, 22:56
Pranešimai: 461
Miestas: Ne miestas, o kaimas
Del kotletu tai nesutinku:PPP Tikrai reik deti mirkyto batono ir kiausinio. Kotletukai gaunasi minkstuciai ir skanuciai :) neisivaizduoju idet i mesa mirkyta duoda ir ja kept...skamba vyriskai ir nu neskaniai :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Lapkritis 18, 14:12 
Atsijungęs
Aktyvus dalyvis
Aktyvus dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Gruodis 20, 13:24
Pranešimai: 311
Žiūriu kas duoną mirkytą deda i kotletus,kas batoną,kiti dar žinau deda manų kruopas mirkytas ir visi argumentuoja,kad taip bus minkštesni kotletai.Dar neva kiaušinai daro juos kietesnius.Iš savo kuklios,maisto gaminimo,praktikos galiu pasakyt,kad kiaušinis "nekietina" o dažnaiusiai dedamas,kad neiširtu kepimo-virimo metu kotletas,nes yra žmonių juos gaminančių iš faršo,į kurį sumalamos visos atliekos.Kas dėl minkštumo tai nebūtina dėt nei duonos,nei batono,nei dar bala žino ką.Užtenka įpilt vandens,nes jei mirkyta duoną/batoną dėsim į mėsą gerai nuspaudę,norimo minkštumo efekto negausim.Savo eksperimentų metu įsitikinau,kad kuo daugiau vandens i maltą mėsa įpilsį,tuo bus minkštesni kotletai.O priekonius dedam pagal savo skonį.Aš šiaip i mėsą niekad nededu svogūnų,tik česnakus...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Vikingo virtuve
StandartinėParašytas: 2009 Lapkritis 18, 15:56 
Atsijungęs
Aktyvus dalyvis
Aktyvus dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 31, 22:56
Pranešimai: 461
Miestas: Ne miestas, o kaimas
troikė rašė:
Žiūriu kas duoną mirkytą deda i kotletus,kas batoną,kiti dar žinau deda manų kruopas mirkytas ir visi argumentuoja,kad taip bus minkštesni kotletai.Dar neva kiaušinai daro juos kietesnius.Iš savo kuklios,maisto gaminimo,praktikos galiu pasakyt,kad kiaušinis "nekietina" o dažnaiusiai dedamas,kad neiširtu kepimo-virimo metu kotletas,nes yra žmonių juos gaminančių iš faršo,į kurį sumalamos visos atliekos.Kas dėl minkštumo tai nebūtina dėt nei duonos,nei batono,nei dar bala žino ką.Užtenka įpilt vandens,nes jei mirkyta duoną/batoną dėsim į mėsą gerai nuspaudę,norimo minkštumo efekto negausim.Savo eksperimentų metu įsitikinau,kad kuo daugiau vandens i maltą mėsa įpilsį,tuo bus minkštesni kotletai.O priekonius dedam pagal savo skonį.Aš šiaip i mėsą niekad nededu svogūnų,tik česnakus...

O vat as visada dedu svoguno. Ir man svogunas ir cesnakas bei morkos yra patys nepakeiciamiausi dalykai. Del kuo daugiau vandens, tai yra tiesa tada kai darai arba kibinus arba ceburekus. Tuomet tas vandenukas duoda sultinio. Bet i kotletus ipylus daugiau vandens tai gausi tik dideli spirgejima keptuveje :)) Dedamas batonas raba duona pamirkyta tam, kad siek tiek pacia mesa praskiestu:) Vien tik vanduo to tikrai nepadaro, sultys isteka ir tavo kotletai turetu gautis toki paire arba tu gerokai kiausu i juos musi :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 170 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin