Mano kuklia nuomone, dėl visko kaltas žmogaus egoizmas, vienintelis man rūpimas klausimas ar jis auga ar tik buvo "paleistas".
Egiozmo apraiškas galima prikergti betkur ir betkaip. Ankščiau buvo Dievas su moralinėm nuostatom t.y. žmonės tikėjo juom ir žabojo savąjį egoizmą, dabar yra naujas Dievas - Mokslas.O vat jis nieko neriboja ir nepamokslauja. Kiek tenka bendrauti su žmonėmis tai jie prašo, mokslinio pagrindimo ar argumentų ir visai nesvarbu ar tas žmogus turi ar neturi bent menkiausią supratimą apie mokslą, jis tiesiog juo tiki(kaip ankščiau Dievu) ir tuom grindžia savo egoizmą.
Pvz. ,kad ir šioje temoje Balvono pateiktas pavyzdys apie moterų (lesbiečių) ir vyrų (gėjų) smegenų struktūras, visai nesvarbu,kad Balvonas nieko nenutuokia apie neurologiją/mediciną/biologja/chemiją, svarbu, pats faktas ,kad Dievukai (mokslininkai) taip "įrodė" vadinasi jie(homoseksualiai) yra "normalūs" ir betkokios diskusijos baigtos.
Prie ko čia egoizmas? Kiekvienas žmogus ieško +-naudos sau, net altruizmą galima pripaišyti didžiausią egoizmo formą, patys homoseksualų gynėjai labiau mane erzina negu homoseksualai, begalinis noras įrodyti ir primesti kitiems požiūrį, kad viskas yra čiki, tokiu atveju gynėjas gauna begalinį pasitenkinimo jausmą, kad jis yra "gerietis", jis kariauja prieš "homofobiją" ir "netoleranciją". Net dabar rašydamas šią žinutę laukiu jūsų pritarimo, kad gaučiau tą jausmą "jeeee aš teisus".
Čia tik vienas pavyzdys, bet manau suprantant apie ką rašau.