Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2018 Rugsėjis 22, 14:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 14, 18:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1939
Miestas: Hanoveris
nematau klaidos

o dėl pamokos 1, tereikėjo http://asha.version.lt..... pakeisti į http://www.version.lt.....

skaityti aukščiau :D

ištaisiau aš ten


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 14, 20:00 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
ačiū, svarbiausia, supratimą turiu
Pabandysiu vėliau, mačiau viena daina nebeveikia-ten, matyt, iš saito , iš kur paimta..
padirbėsiu dar;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 15, 09:46 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
difus rašė:
tereikėjo http://asha.version.lt..... pakeisti į http://www.version.lt.....

ištaisiau aš ten

darau vieną ir tą pačią klaidą..turbūt su adreso perrašymu, kurio nesuprantu, tad jei nesunku, dar paaiškink
supasakok taip nuosekliau, jei galima


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 15, 21:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1939
Miestas: Hanoveris
jeigu

<center><embed src="http://www.version.lt/mp3player.swf" quality="high" bgcolor="Transparent" name="index" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http://asha.version.lt/gallery/4/ashos1.xml" width="270" align="middle" height="270"></embed></center>

pakeisk į

<center><embed src="http://www.version.lt/mp3player.swf" quality="high" bgcolor="Transparent" name="index" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playlist=http://www.version.lt/gallery/4/ashos1.xml" width="270" align="middle" height="270"></embed></center>


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 16, 07:59 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
va, kaip paprasta!
toliau, kaip suprantu, viskas serverio patikimumo ir jį aptarnaujančių žmonių rankose
jei kam tai bus aktualu ir norės pasinaudoti;)
ačiū už išsamius paaiškinimus


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 16, 14:14 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1939
Miestas: Hanoveris
tiesa, kas dėl version.lt serverio.
aš tau ir visiems kitiems palieku galimybę įsikelti xml failus. tai iš tikro keblu kituose serveriuose, bet
uždedu draudimą, naudoti mp3 failus, kituose puslapiuose. ka tai reiškia. reiškia, kad jūsų patalpintas mp3 ,bus perklausomas tik version.lt serverio puslapiuose.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 16, 18:15 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
difus, suprantama, iš Administratoriaus pusės teisinga čia- saitas nėra melžiama karvė ir neprivalo kitų blogų aptarnauti. :wink: Atėjai, tai atėjai - čia ir vietoj, naudojiesi tuo, kas yra vietoj.
Buvau užsukus version .lt dar tuos plejerius pasižiūrėt , radau šta ką :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin{eta}version.lt and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 17, 00:01 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1939
Miestas: Hanoveris
nematau klaidos. gal linką gali įmesti kur tai darosi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin