Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2018 Spalis 22, 09:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Birželis 17, 07:56 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Turiu rimtą mane dominantį klausimą tiems, kas supranta programavimą , yra kompetetingi tame reikale ir galėtų padėti.
Kiti, kas žadat tik spėlioti, - negadinkit ir neužimkit be reikalo vietos. :)
Radau puikų saitą, kuris duoda grojaraščių kodus kelioms dainoms.
Jau su jų dainomis, melodijomis.Beje, labai gražu.
http://www.origenmusic.com/background-music-code.html
Klausimas:
Ar galiu iš to grojaraščio išimti dainas ir paveiksliukus ir sukelti savo? Teoriškai tai galima padaryti, nesunku. Tik noriu pasitikslinti- ar tie mano pakeitimai neturės ryšio su saitu, iš kur paėmiau grotuvą, ir ar nieko ten jiems nepagadinsiu, jei grotuvą naudosiu pas save su savo muzikomis ? dar ims grot maniškė muzika aniems:)
O gal reikia dar ką nors pašalinti iš čia, ne tik paveiksliukus ir muzikas?
Tai va- išvis, ar taip galima daryti?

Cituoti:
Kelios dainos palyeryje atrodo taip:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,47,0" width="480" height="140" id="wimpy" align="center">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="http://www.musicsubmit.com/mp3/wimpy.swf?wimpyApp=http://www.musicsubmit.com/mp3/wimpy.asp&defaultVisualExt=jpg&theVolume=100&bufferAudio=0&infoDisplayTime=3&scrollInfoDisplay=yes&startPlayingOnload=no&autoAdvance=yes&popUpHelp=no&defaultImage=http://www.musicsubmit.com/BandImageFiles/30109-trio_cd_back_cover.jpg&playlist=http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Mediterranean_Beauty.mp3|http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Todo_Amor.mp3|http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Baila_Me.mp3" />
<param name="loop" value="false" />
<param name="menu" value="false" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#000000" />
<embed src="http://www.musicsubmit.com/mp3/wimpy.swf?wimpyApp=http://www.musicsubmit.com/mp3/wimpy.asp&defaultVisualExt=jpg&theVolume=100&bufferAudio=0&infoDisplayTime=3&scrollInfoDisplay=yes&startPlayingOnload=no&autoAdvance=yes&popUpHelp=no&defaultImage=http://www.musicsubmit.com/BandImageFiles/30109-trio_cd_back_cover.jpg&playlist=http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Mediterranean_Beauty.mp3|http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Todo_Amor.mp3|http://www.musicsubmit.com/BandMusicFiles/30109-Baila_Me.mp3" loop="false" menu="false" quality="high" width="480" height="140" name="wimpy" align="center" bgcolor="#000000" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>


Laukiu atsakymo.. :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Birželis 18, 23:56 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1935
Miestas: Hannover
prisijungiu prie klausimo :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Birželis 30, 06:50 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Nėr atsakymo.
Ką darom?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Birželis 30, 15:45 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 27, 14:49
Pranešimai: 9216
Asha, kadangi tas "grojaraštis" yra ne tavo gamintas ir saugomas visai kitur, tu gali su juo padaryti tiktai tai, ką leidžia padaryti to "grojaraščio" hostintojas. Ir jei jis neduoda dėti savo paveiksliukų, reiškia, ir neduoda ir viskas. Aišku, gali kaip nors išsiburti savo nuosavą panašų daiktą, bet tai jau bus gan keblus programavimas ir konfigūravimas. Gal būt yra internetuose kur nors kažkas, kas duoda tokias galimybes, bet aš nežinau.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Birželis 30, 16:44 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Na taip. Kiekvienas daiktas turi savo šeimininką ir esi priklausomas nuo jo, jei naudojiesi jo daiktu.
Grojaraščius, geresnius ar blogesnius duoda saitai, kur galima uploadinti dainas, video- ten galima naudotis ir kitų sukurtais kūriniais , tik nesi garantuotas ar ilgam.Kas nors ištrynė, sugriuvo, va ir dingsta.
Šiuo metu neblogai veikia vaizdelis.lt, tik grojaraščiai siaubingi,lai jau savininkai nepyksta, jei čia užsuks, šviečia neonai, siaubas, gedulo rėmuose.
imeem.com sutrumpino pergrojimo laiką- pilnai atiduoda tik savo paties įdėtus kūrinius į saugyklą .
Dar žinau kelis užsieninius , bet nelabai mieli,veikia automatiškai, kiek gremėzdai, o kur gražesnis, kaip tyčia - duoda grojaraštį , bet su savo kūriniais, be pasirinkimo. :)
Savo suburt kaip ir neįmanoma,neturint jo prie ko pririšti, jei gerai suprantu , nebent pritaikyti tai, kas patinka iš kitur , tik su didele rizika, kad viskas vieną gražią dieną gali prapulti .
Yra kaip yra, ką padarysi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 1, 07:32 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Cituoti:
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="560" height="460" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="http://www4.vaizdelis.lt/u/f/94/66/94660.wmv"></embed>


Berods kai ką prigalvojau.
Tik va, matosi "autostart"
Manau, kad savo poreikiams galima šiek tiek pakeist, kad nebūtų auto paleidimas- įsivaizduokit, jei kokie 5 filmukai iškart pasileidžia? Esu mačius, kad kažkas įsirašo su žodeliais "no",ženkliuku" &" nepamenu.
Gal kas gudrus patars? Arba turi kokį gudrutį, pas ką paklaust galima?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 3, 00:49 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 12, 22:43
Pranešimai: 1935
Miestas: Hannover
autostart="false"


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Html, playlistai -kaip įdėti. Kiti klausimai, susiję su html
StandartinėParašytas: 2009 Liepa 3, 01:28 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
ačiū, difus, bet dar grajina
kažką dar reik įkraut ko gero


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin