Oi, kiek esu naudojus antivirusinių:))
Nėra visiškai efektyvios programos.Praleidžia jei ne tokius, tai kitokius virusus.
Norton visai neblogai darbuojasi, vat tai jis lėtina darbą.Ir pašto neišsiųsi, kol jo neperfiltruos..
Panda titanium, Panda platinium..Visai nieko..., neblogos.
AVG visai neblogai darbuojasi, turėjau pati, mačiau, įstaigose jinai instaliuota.Didesnių bėdų nebuvo.
Bitdefender- Man labai patiko, turiu ir dabar pasidėjusi. Gerai gaudo Trojanus.Be to, dar patiko tuo, kad paštą galimą sureguliuoti taip, kad SPAM'as iškart atsisijoja.tai viena geresnių mano turėtų programų.Labai patogu ją turint, kompiuterį praskenuot pačiame internete."Bitdefender scan online"
Gera buvo ir Kasperskis, patikima. Nelėtino kompiuterio darbo, bent nepastebėjau, bet ėmė kažko striginėti..Kažkokių vabalų nebuvo įsileidęs.
Dabar turiu Avast...Labai šauni programa. Patikimumo 100 proc neduoda, bet per pusmetį dar nieko" nepasigavau.."
Turiu suinstaliavus lygiagrečiai Ad-Aware Se Personal. Kartas nuo karto paleidžiu..Greitai aptvarko failiukus, šiukšlytes.
Įsigijau NO 32. Specai rekomendavo kaip gerą programą. Pažiūrėsim.
Nėra programų dievų- jei kuriamas virusas, kuriams ir antivirusas. Manau, kad net tų pačių žmonių, dėl biznio..