E- chemijos ataka į maistą.
Patys nenatūraliausi yra mėsos pusfabrikačiai, žuvies burgeriai, sojos baltymai, pigūs riebalų pakaitalai, sardelės, sasiskos.Va, kartą viriau sardelę, o ji- dingo puode..nebeliko , tik rožinis vanduo
Apskritai, įdomu, iš ko gaminamas pusfabrikatis ?
Turistai, ekskursantai labai mėgsta į keliones pasimti košes. Užpili verdančiu vandeniu, pamaišai- ir turi bulvių košę! Bobutė, pamačius, sakytų- kokia čia velnio išmonė;) Buvo miltai, tapo košė, o viduramžiais už tokią košę/burtus gaspadinė degtų ant laužo kaip ragana;)
O ant pakučio štai matau, kiek čia tų E sukrauta: E471, E450, E223, E320,E47, E472c, E621. O dar kur išsireiškimai: sausa augalinė grietinėlė, augaliniai riebalai, sausas baltyminis hidrolizatas, aromatas, pipirų ekstraktas..
Tai kur čia bulvių košė???
Chemikas kiba turi čia pirkt, ar visi mokytis chemiją..
Ai, dar parašyta , kad čia yra bulvių dribsnių džiovintų.