Brigin.lt
http://www.brigin.lt/forumas/

Maistas pagal KristiMZ
http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=4273
Puslapis 22

Autorių:  Vikingas [ 2008 Rugsėjis 10, 19:39 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

nesutinku del marinavimosi greichio ir makdonaldo palyginimo... zhinau receptu kur mesa tinkama kepimui per valanda ar dvi...
ir nesuprantu del ko chia trinti ... na bet jei neva nori dar karta paprashyk ishtrinsiu :) manau be reikalo isizheidei :)

Autorių:  Newa [ 2008 Rugsėjis 12, 14:33 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Nieko aš neįsižeidžiau. Aš tik apgailestauju, kad per mane nukentėjo temos etika, estetika ir maistas gavosi ne pagal KristįMZ, o pagal McDonald'ą. Bet jeigu jums taip gerai, tai ir man gerai :)

Autorių:  Newa [ 2008 Rugsėjis 19, 17:16 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Jėzau, Kristi...
...šerk, mylėk, niekada nepalik! :difus_18 /pagal Garfildą/

Autorių:  asha [ 2008 Rugsėjis 24, 11:14 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Šiaip Krisčio receptas teisingas, ypač dėl svogūnų tarkavimo.
Mano "teritorijoje" šitoks gaminimas labai patyrusių šeimininkių rankose, patikėkit.
Tik mes, skubėdami, dažnai nueinam lengvesniu keliu. :wink:
Valgiau ir taip, ir taip pagamintus, nepalyginsi, kas skaniau.
vat kas dėl paukštienos, gal yra kokių paslaptingų marinavimo, parengimo, kepimo dalykėlių, ką būtų gerai žinoti, o ir pilvukas būtų maloniai nustebintas? :)

Autorių:  Irma [ 2008 Rugsėjis 29, 12:20 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Šį savaitgalį išbandžiau tą receptą. Tarkuoti svogūnai turi vieną blogybę, kad aplimpa mėsą. Tada nebent ištraukus reikia nuplauti, antraip kepsnio didelią dalį skonio užgožia cibuliuko kvapas. Bet šiaip gaminys skaniai gavosi...

Autorių:  jadze [ 2009 Lapkritis 18, 12:07 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Va sitas receptas yra pats geriausias. Taciau del tu tarkavimu svogunu yra tikrai nepatogus reikalas. Ptogiausia svogunus ir tikrai daugiau nei 4 galvutes stambiai supjaustyti. Iberti i mesyte supjaustyta ir viska labai gerai isgniauzyti. Marinuotis turi pora ir net gali daugiau dienu. Pats skaniausias varijantas apie 2,5 dienos. Pries kepant issimame saslus is saldytuvo, nurenkame kiek imanoma svogunus ir saslus sumaisom su majonezu ir pamidoru padazu kokia puse valandos pries kepima. garntuoju gausis minkstuteliai, skanuteliai, svogno kvapo neuzuosit :)

Del zariju.. Turi butu pakankamai daug malku visa pilna saslykine net su kaupu. Aisku geriausia azuolines. Pastebejimas zarijos turi buti jau beveik juodos, o ne kaip dauguma mano raudonos :) Raudonos tik isdziovina ir sudegina :) Reik turet kantrybes, juk saslyku kepimas tai malonus procesas, kvapai, plepejimai ir panasiai :)

Beje kaip cia anksciau kazkas rase, kad saslyku kepimo neplanuoja. Manau tai klaida, nes mano manymu saslyku kepima visada reikia suplanuoti ir jam is anksto pasiruosti. Kartais sveciai grazus ir be saslyku. Vietoj ju galima kepsniuku pasikept. Neverta kept saslyko, jei jis nera net panasus i saslyka :) Cia tada panasus varijantas kaip pripuciama lele irgi vadinti moterim :)

Autorių:  Irma [ 2009 Lapkritis 20, 14:46 ]
Pranešimo tema:  Re: Maistas pagal KristiMZ

Išsiaiškinau kodėl mėsa neišsimarinuoja taip kaip kažkada vaikystėje, kai valgydavom dar nekeptus. Dėl visko kalta Amerika. :D Pasirodo mėsa prieš patekdama į parduotuves jau yra apdirbta. Tad dėk ką nori, svogūnus, majonezą, nors pati ten įlysk, to neišgausi. Gaunasi skaniai, bet to varijanto jau nepasieksi. Teks tenkinti tuom kaip yra.

Puslapis 22 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/