Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 17, 00:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2008 Rugsėjis 10, 19:39 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
nesutinku del marinavimosi greichio ir makdonaldo palyginimo... zhinau receptu kur mesa tinkama kepimui per valanda ar dvi...
ir nesuprantu del ko chia trinti ... na bet jei neva nori dar karta paprashyk ishtrinsiu :) manau be reikalo isizheidei :)

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2008 Rugsėjis 12, 14:33 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Kovas 12, 07:23
Pranešimai: 277
Miestas: Kaunas - Varėna
Nieko aš neįsižeidžiau. Aš tik apgailestauju, kad per mane nukentėjo temos etika, estetika ir maistas gavosi ne pagal KristįMZ, o pagal McDonald'ą. Bet jeigu jums taip gerai, tai ir man gerai :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2008 Rugsėjis 19, 17:16 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Kovas 12, 07:23
Pranešimai: 277
Miestas: Kaunas - Varėna
Jėzau, Kristi...
...šerk, mylėk, niekada nepalik! :difus_18 /pagal Garfildą/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2008 Rugsėjis 24, 11:14 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Šiaip Krisčio receptas teisingas, ypač dėl svogūnų tarkavimo.
Mano "teritorijoje" šitoks gaminimas labai patyrusių šeimininkių rankose, patikėkit.
Tik mes, skubėdami, dažnai nueinam lengvesniu keliu. :wink:
Valgiau ir taip, ir taip pagamintus, nepalyginsi, kas skaniau.
vat kas dėl paukštienos, gal yra kokių paslaptingų marinavimo, parengimo, kepimo dalykėlių, ką būtų gerai žinoti, o ir pilvukas būtų maloniai nustebintas? :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2008 Rugsėjis 29, 12:20 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Liepa 19, 01:54
Pranešimai: 6101
Miestas: Kaimas prie Atlanto
Šį savaitgalį išbandžiau tą receptą. Tarkuoti svogūnai turi vieną blogybę, kad aplimpa mėsą. Tada nebent ištraukus reikia nuplauti, antraip kepsnio didelią dalį skonio užgožia cibuliuko kvapas. Bet šiaip gaminys skaniai gavosi...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2009 Lapkritis 18, 12:07 
Atsijungęs
Aktyvus dalyvis
Aktyvus dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 31, 22:56
Pranešimai: 461
Miestas: Ne miestas, o kaimas
Va sitas receptas yra pats geriausias. Taciau del tu tarkavimu svogunu yra tikrai nepatogus reikalas. Ptogiausia svogunus ir tikrai daugiau nei 4 galvutes stambiai supjaustyti. Iberti i mesyte supjaustyta ir viska labai gerai isgniauzyti. Marinuotis turi pora ir net gali daugiau dienu. Pats skaniausias varijantas apie 2,5 dienos. Pries kepant issimame saslus is saldytuvo, nurenkame kiek imanoma svogunus ir saslus sumaisom su majonezu ir pamidoru padazu kokia puse valandos pries kepima. garntuoju gausis minkstuteliai, skanuteliai, svogno kvapo neuzuosit :)

Del zariju.. Turi butu pakankamai daug malku visa pilna saslykine net su kaupu. Aisku geriausia azuolines. Pastebejimas zarijos turi buti jau beveik juodos, o ne kaip dauguma mano raudonos :) Raudonos tik isdziovina ir sudegina :) Reik turet kantrybes, juk saslyku kepimas tai malonus procesas, kvapai, plepejimai ir panasiai :)

Beje kaip cia anksciau kazkas rase, kad saslyku kepimo neplanuoja. Manau tai klaida, nes mano manymu saslyku kepima visada reikia suplanuoti ir jam is anksto pasiruosti. Kartais sveciai grazus ir be saslyku. Vietoj ju galima kepsniuku pasikept. Neverta kept saslyko, jei jis nera net panasus i saslyka :) Cia tada panasus varijantas kaip pripuciama lele irgi vadinti moterim :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Maistas pagal KristiMZ
StandartinėParašytas: 2009 Lapkritis 20, 14:46 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Liepa 19, 01:54
Pranešimai: 6101
Miestas: Kaimas prie Atlanto
Išsiaiškinau kodėl mėsa neišsimarinuoja taip kaip kažkada vaikystėje, kai valgydavom dar nekeptus. Dėl visko kalta Amerika. :D Pasirodo mėsa prieš patekdama į parduotuves jau yra apdirbta. Tad dėk ką nori, svogūnus, majonezą, nors pati ten įlysk, to neišgausi. Gaunasi skaniai, bet to varijanto jau nepasieksi. Teks tenkinti tuom kaip yra.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin