Brigin.lt
http://www.brigin.lt/forumas/

Asha siūlo paragauti:)
http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=4157
Puslapis 67

Autorių:  Vikingas [ 2009 Rugpjūtis 18, 17:00 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

kurioj parapijoj gyveni ?? ka augini ish gyvuliu ??

Autorių:  stebetojas [ 2009 Rugpjūtis 18, 17:06 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

Šalia žuvingų vietų, Šilutės raj.. O auginu nedaug- karvę, telyčią, vištas ir vokiečių aviganius :D

Autorių:  Vikingas [ 2009 Rugpjūtis 19, 07:08 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

stebetojau tai reikia mums susidraugaut prie chierkutes :) ash zhiema dazhnai vazhiuoju i minija zhuvies gaudyt kartais ir i rusne :)

Autorių:  asha [ 2009 Rugpjūtis 19, 09:28 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

stebetojas rašė:
.. bo asha nieko ragaut nebesiūlo :lol:


O tokį sūrį ar gamini? :)

Paruoši masę kaip varškės sūriui.
Į ją įpjaustai česnako, smulkiai, gali nepamažinti, jei vartosi prie alaus,ar kai ko stipresnio.
Gerai išmaišai, įdedi druskos, galima kmynų.
Tada kiši į sūrmaišį ir kietai kietai suslegi.Rezultate turi gautis kietas gabalas.
Išimi iš sūrmaišio, pjauni pusiau ir iš visų pusių įtrini prieskoniais: maltais pipiriukais, paprika, t.t....kokio skonio labiau norėtum.Galima paderinti čia.
Paskui kiši tą sūrį į kojinę ,tvirtai užriši- ir į rūkyklą kelioms valandoms.
Atvėsini , pjaustai riekutėmis ar gabaliukais ir niam niam.
Valgiau tokį, draugės padarytą. Super ! :good:

Autorių:  Vikingas [ 2009 Rugpjūtis 19, 10:06 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

ashiukau gal zhinai tokio dzhiovinto surio recepta ?? nu irgi prie alaus :D

Autorių:  asha [ 2009 Rugpjūtis 19, 10:12 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

Tai šitas su alumi labai labai..Ir nieko daugiau nereikia.
Dar vienos draugės paklausiu..Ji kitokį daro- irgi prie alaus nepamainomas, bet kažkuo panašus. :)

Autorių:  stebetojas [ 2009 Rugpjūtis 19, 12:08 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

Džiovinti galima visus varškės sūrius, kuriuose daug druskos ir mažai saldaus pieno. Prieskonių tai kas kiek nori tas tiek ir deda, o jau paprikos tai aš nepernešu visiškai.
Mano mėgstamiausias prie alaus, paprastas varškės sūris su daug kmynų, druskos ir gerai išdžiovintas.
ps.Vikingai, imečiau naują temą "prie čerkutės", ten ir aptarsim žiemos žuklę.

Autorių:  stebetojas [ 2009 Rugpjūtis 19, 12:11 ]
Pranešimo tema:  Re: Asha siūlo paragauti:)

asha rašė:
stebetojas rašė:
.. bo asha nieko ragaut nebesiūlo :lol:


O tokį sūrį ar gamini? :)

Paruoši masę kaip varškės sūriui.
Į ją įpjaustai česnako, smulkiai, gali nepamažinti, jei vartosi prie alaus,ar kai ko stipresnio.
Gerai išmaišai, įdedi druskos, galima kmynų.
Tada kiši į sūrmaišį ir kietai kietai suslegi.Rezultate turi gautis kietas gabalas.
Išimi iš sūrmaišio, pjauni pusiau ir iš visų pusių įtrini prieskoniais: maltais pipiriukais, paprika, t.t....kokio skonio labiau norėtum.Galima paderinti čia.
Paskui kiši tą sūrį į kojinę ,tvirtai užriši- ir į rūkyklą kelioms valandoms.
Atvėsini , pjaustai riekutėmis ar gabaliukais ir niam niam.
Valgiau tokį, draugės padarytą. Super ! :good:


Gaminu, tik be paprikos ir prieskonių dedu neperdaugiausiai.

Puslapis 67 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/