Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2018 Lapkritis 15, 17:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 18, 17:00 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
kurioj parapijoj gyveni ?? ka augini ish gyvuliu ??

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 18, 17:06 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008 Gruodis 30, 11:48
Pranešimai: 1397
Šalia žuvingų vietų, Šilutės raj.. O auginu nedaug- karvę, telyčią, vištas ir vokiečių aviganius :D

_________________
Aš negimiau stebetoju, o gimiau žmogumi ir tik veliau išmokau buti tuo - kas esu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 07:08 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
stebetojau tai reikia mums susidraugaut prie chierkutes :) ash zhiema dazhnai vazhiuoju i minija zhuvies gaudyt kartais ir i rusne :)

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 09:28 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
stebetojas rašė:
.. bo asha nieko ragaut nebesiūlo :lol:


O tokį sūrį ar gamini? :)

Paruoši masę kaip varškės sūriui.
Į ją įpjaustai česnako, smulkiai, gali nepamažinti, jei vartosi prie alaus,ar kai ko stipresnio.
Gerai išmaišai, įdedi druskos, galima kmynų.
Tada kiši į sūrmaišį ir kietai kietai suslegi.Rezultate turi gautis kietas gabalas.
Išimi iš sūrmaišio, pjauni pusiau ir iš visų pusių įtrini prieskoniais: maltais pipiriukais, paprika, t.t....kokio skonio labiau norėtum.Galima paderinti čia.
Paskui kiši tą sūrį į kojinę ,tvirtai užriši- ir į rūkyklą kelioms valandoms.
Atvėsini , pjaustai riekutėmis ar gabaliukais ir niam niam.
Valgiau tokį, draugės padarytą. Super ! :good:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 10:06 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
ashiukau gal zhinai tokio dzhiovinto surio recepta ?? nu irgi prie alaus :D

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 10:12 
Atsijungęs
Moderatorius

Užsiregistravo: 2006 Vasaris 9, 22:04
Pranešimai: 17969
Tai šitas su alumi labai labai..Ir nieko daugiau nereikia.
Dar vienos draugės paklausiu..Ji kitokį daro- irgi prie alaus nepamainomas, bet kažkuo panašus. :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 12:08 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008 Gruodis 30, 11:48
Pranešimai: 1397
Džiovinti galima visus varškės sūrius, kuriuose daug druskos ir mažai saldaus pieno. Prieskonių tai kas kiek nori tas tiek ir deda, o jau paprikos tai aš nepernešu visiškai.
Mano mėgstamiausias prie alaus, paprastas varškės sūris su daug kmynų, druskos ir gerai išdžiovintas.
ps.Vikingai, imečiau naują temą "prie čerkutės", ten ir aptarsim žiemos žuklę.

_________________
Aš negimiau stebetoju, o gimiau žmogumi ir tik veliau išmokau buti tuo - kas esu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Asha siūlo paragauti:)
StandartinėParašytas: 2009 Rugpjūtis 19, 12:11 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008 Gruodis 30, 11:48
Pranešimai: 1397
asha rašė:
stebetojas rašė:
.. bo asha nieko ragaut nebesiūlo :lol:


O tokį sūrį ar gamini? :)

Paruoši masę kaip varškės sūriui.
Į ją įpjaustai česnako, smulkiai, gali nepamažinti, jei vartosi prie alaus,ar kai ko stipresnio.
Gerai išmaišai, įdedi druskos, galima kmynų.
Tada kiši į sūrmaišį ir kietai kietai suslegi.Rezultate turi gautis kietas gabalas.
Išimi iš sūrmaišio, pjauni pusiau ir iš visų pusių įtrini prieskoniais: maltais pipiriukais, paprika, t.t....kokio skonio labiau norėtum.Galima paderinti čia.
Paskui kiši tą sūrį į kojinę ,tvirtai užriši- ir į rūkyklą kelioms valandoms.
Atvėsini , pjaustai riekutėmis ar gabaliukais ir niam niam.
Valgiau tokį, draugės padarytą. Super ! :good:


Gaminu, tik be paprikos ir prieskonių dedu neperdaugiausiai.

_________________
Aš negimiau stebetoju, o gimiau žmogumi ir tik veliau išmokau buti tuo - kas esu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin