Makaronai su antienos ragu4 asmenims
3 anties krūtinėlės, 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 2 salierų lapkočiai, 1 šaukštelis pomidorų pastos, 300 ml raudono vyno, 100 ml grietinėlės, sviestas, pipirai, druska.
Nuo 3 anties krūtinėlių nupjauti odelę, smulkiai supjaustyti ir apkepti nedideliame kiekyje sviesto. Iškepusias odeles išgriebti ir nuvarvinti. Riebaluose, kuriuose kepė odelės, apkepinti smulkiai supjaustyta antieną. Svogūną, morkas ir saliero lapkočius supjaustyti ir sudėti į antieną. Įdėti 1 šaukštelį pomidorų pastos, pagardinti druska, pipirais, įpilti 300 ml raudono vyno ir troškinti 1 val. Sudėti apkeptas odeles, įpilti 100 ml grietinėlės ir dar kartą užvirti. Patiekti su virtais makaronais. Skanaus