Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 20:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Liepa 11, 07:45 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Liepa 11, 07:20
Pranešimai: 137
Miestas: Necropoly
tiesiog dievinu prieskonius ir kai marinuoju mes pridetu ivairiausiu prieskoniu (druska, pipirai, salavijas, raudonelis, bazilikas, kajano pipirai, cesnako, aliejaus (kad geriau uzsimarinuotu mesa))


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Liepa 11, 10:58 
Atsijungęs
Pačiausias
Pačiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gegužė 19, 10:42
Pranešimai: 2463
Jo, jo - kajano pipirai - geras daiktas! Be to pridurčiau dar ir uoginių paprikų puikiasias savybes: kartą teko skanauti vengriškos grybienės su uoginėmis paprikomis - keistas derinys atrodytų, tačiau čia dar reikėtų nepamiršti ir ožkinio sviesto, katras skonių bukete suteikia kažkokį pasišlykštėjimo momentą... :wink:

Antra vertus, pagiriamąjį žodį skirčiau Heinz firmai, katra pasistenggė Vorčesteršyro padažo gamyboje: ryškus vyno atsto akcentas puikiai tinka įvairių kepsniukų bei gi šašalykų marinavimui.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Liepa 11, 18:57 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
gal atsiras koks senas pirdyla ir prisimins kadais sovietiniais laikais buvo toks padazhas "juzhnyj" tokios rudos spalvos .... tai va lietuvishko vitanos firmos vorchesteris labai jo skoni primena ... jetau kaip norechiau to0 padazho paragaut vel .... ech....

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Prieskoniai - kas ką vartoja
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 4, 07:59 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Rugsėjis 29, 14:04
Pranešimai: 1666
Miestas: Vilnius
Pastaruoju metu marinuodama mėsytę kepsneliams naudoju tokį ale naminį vorčesterio padažą - tirštas sojų padažas (tik ne kokios "Vitanos" - mano giliu įsitikinimu šlamštų šlamštas), praskiestas vandeniu, anžiuvių padažas, bei malti pipiriukai (šiuo metu dar naudojuos juodų bei raudonų ir žalių egiptietiškų pipirų likučiais). Bei dar kokių prieskoniukų primetu, nelygu kokia nuotaika tą dieną :)

_________________
Skubu, skubu...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Prieskoniai - kas ką vartoja
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 4, 12:00 
Atsijungęs
Pačiausias
Pačiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gegužė 19, 10:42
Pranešimai: 2463
Tiesiog abstulbau išbandęs eutienos išpjovą marinuoti alyvuogių aliejuje su visokiais bazilikais irgi raudonėliais (visoki pipiriukai čia- tik į naudą!) Mėsa gaunasi įtin mikšta, o ir tos žolelės suteikia aitrumo...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Prieskoniai - kas ką vartoja
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 23, 15:28 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Kovas 12, 07:23
Pranešimai: 277
Miestas: Kaunas - Varėna
Matau, niekas dar nepaminėjo ožragės. Labai gera žolė – geras kvapas, geras skonis. Derlinga - iš vieno kv.metro – nors vežimu vežk! Galima drąsiai dėti į visus tuos patiekalus, kuriuose derėtų grybai, nes turi pastarųjų aromato ir kvapo. Man asmeniškai dar labai tinka visur, kur dedamos kepintos morkos. Ypač dera troškinant žuvį su daržovėmis, gaminant ją bet kokiam maltam pavidale, su baltu padažu ar be jo.
O neprigijo mano virtuvėje – pankolis! Lysvėje tai labai išvaizdžiai ir daug žadančiai atrodė – toks suktas krapų ir lyg kaliaropės hibridas. O kai pagardinau juo sriubą, tai paragavus iškart samtis iš rankų iškrito – skonis toks, lyg į ją būčiau pripylusi...pertusino! Fui!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Prieskoniai - kas ką vartoja
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 23, 16:42 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Spalis 8, 21:30
Pranešimai: 5333
tas krap[u ir kaliaropes hibridas man rodos anyzhius buvo :D:D:D

_________________
NO MAAM national organization of men against amazonian masterhood :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Prieskoniai - kas ką vartoja
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 23, 22:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Rugpjūtis 7, 20:27
Pranešimai: 585
Miestas: Bolzano, Italija
jis kvepia anyžium :)
aš kaip katė murkt pradedu nuo jo kvapo, skonio :) velniškai patinka.
tik vadinasi jis tikrai ne anyžius. jei rasiu ir nebus kieno nors parašyta, tai brūkštelsiu ;)

_________________
1 + 1 + 1 = 11


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin