Brigin.lt
http://www.brigin.lt/forumas/

Visokios mišrainės visokiais metų laikais:)
http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=2623
Puslapis 33

Autorių:  Populistas [ 2007 Spalis 13, 10:42 ]
Pranešimo tema: 

Profesorius V. Landzbergas kažkada išrado tokį patiekalą - "Lakštingalų liežuvėlių salotos"

Autorių:  __ 0rnito __ [ 2007 Spalis 13, 11:01 ]
Pranešimo tema: 

Nezinau ka isrado Landsbergis, bet kaip ornitologas esu skaites literaturoje, kad italai kaip itin brangu delikatesa vertina varnenu liezuviu troskini. deja, musu spokai ziemoja Italijoje, todel labai liudna zinoti tokia tiesa. Ir nors pas juos oficialiai uzdrausta taip masiskai naikinti varnenus, brakonieriai elgiasi panasiai kaip Afrikoje su raganosiais ir t.t.

Autorių:  asha [ 2008 Gegužė 25, 15:37 ]
Pranešimo tema:  Re: Visokios mišrainės visokiais metų laikais:)

Šit viena mišrainė.
Ji sveika, soti.
Taip ir vadinasi-
SVEIKA MIŠRAINĖ

Parūkytą vištos kulšelę supjaustome mažais kubeliais. Tokiais pat kubeliais supjaustome 3 mandarinus. Maždaug tiek pat supjaustome ananasų(konservuotų, iš skardinės). Likusius pasidedam į šaldytuvą- tiks kitam kartui.Viską sumaišome su majonezu.
Norintys daugiau indigrientų - tinka graikiški riešutai, nedaug.bet galima ir be jų.
Įsidedame į sandariai uždaromą dėžutę ir keliaujame į darbą, jei tai bus lauknešys darbe užkrimsti, skanu ir stalui namuose..
Galima mišrainę valgyti vieną , skanu su balta duona ar batonu.
Nebandęs nežinosi- man visai nieko, pabandžiau. :wink:

Autorių:  Vikingas [ 2008 Birželis 4, 20:33 ]
Pranešimo tema:  Re: Visokios mišrainės visokiais metų laikais:)

asha del rukytos vishtos sveikumo dryschiau labai suabejoti... na nebent pats shviezhia vishta ishrukintum.... nes paukshtynai pirma vezha atvesintas vishtas i prekybcentrius... poto jei neishperka tas vishtas sushaldo tada jei per puse metu ar metus neishperka atitirpdo ir tada kepa arba rukina... zhinant kad rukymas nera tobulas terminis apdorojimas tai ... na /.... nu :D

Autorių:  asha [ 2008 Birželis 4, 21:32 ]
Pranešimo tema:  Re: Visokios mišrainės visokiais metų laikais:)

Et, Vikingai, kokie mes, žmonės,kaip tvarkomės, tokie ir mūsų poduktai.Net ekologiniuose ūkiuose nieko ekologiško juk praktiškai nėra :wink:
Pavadinimas, žinoma, sąlyginis, labiau orientuotis reikėtų į visokius cholesterolius, riebalų kiekį, skrandžio apkrovimą.Nes čia tik viena dalis paukštienos. Nepalyginsi su balta mišraine.
Tą mišrainę labai mėgsta vaikai, nes ji tokia gaivi, saldoka , o ir soti, daug neįveiksi :)

Autorių:  asha [ 2008 Rugsėjis 25, 17:47 ]
Pranešimo tema:  Re: Visokios mišrainės visokiais metų laikais:)

Mišrainė su silke.
jei nebandėt, pamėginkit, skanu..:)

Į dubenėlį kubeliais supjaustom porą silkės file juostelių, 3-4 kietesnius,kad neskirtų daug sulčių, bet ne žalius pomidorus, pusę gabaliuko ( apie 100-120g) fermentinio sūrio , pabarstom žuvies prieskoniais, sumaišom su majonezu, kiekis pagal skonį..Druskos nebereikia..
Man patiko;) :difus_8

Puslapis 33 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/