Brigin.lt http://www.brigin.lt/forumas/ |
|
Ka paruosti??? http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=223 |
Puslapis 3 iš 12 |
Autorių: | virma [ 2006 Balandis 24, 21:34 ] |
Pranešimo tema: | |
PIKANTISKOS SALOTOS reikes fermentinio surio (geriau kietesnio) raudonuju ikru (tikru) juoduju ikru majonezo (geriau pusiau riebaus) Fermentini suri supjaustome smulkiais kubeliais ir suberiame i inda kartu su raudonaisiais bei juodaisiais ikrais. dedame keleta saukstu majonezo ir gerai ismaisome. Rekomenduoju sias salotas patiekti su duonos skrebuciais. Skanaus |
Autorių: | difus [ 2006 Balandis 24, 22:01 ] |
Pranešimo tema: | |
leiskite paklaust o ikrai juodieji netikri? |
Autorių: | tractor [ 2006 Balandis 25, 12:12 ] |
Pranešimo tema: | |
difus rašė: leiskite paklaust
Taigi, jei jau apie ikrus kalba užėjo... Salotos "Gurmano infarktas". Paimame:
Viską sumalame mėsmalėje ir kepame ant aliejaus. Kai visa masė gerokai apskrus, sudedame į bliūdelį, užpilame ketčupu. Gautą masę atiduodame kokiam nors gurmanui, o kai jis pradės keiktis, pasakome, iš ko ir kaip ji padaryta. Infarktas garantuotas. |
Autorių: | virma [ 2006 Balandis 25, 19:26 ] |
Pranešimo tema: | |
juodieji ikrai- netikri |
Autorių: | Padukele [ 2006 Balandis 27, 20:11 ] |
Pranešimo tema: | |
a.. raudonieji tykri;)) super brangus jei da tik is iskrostos...lasisos |
Autorių: | virma [ 2006 Balandis 28, 09:26 ] |
Pranešimo tema: | |
Siu salotu kaina-vidutine: juodieji ikrai- apie 5 lt. raudonieji ikrai- apie 10-15 lt. suris- nuo 3 iki 5 lt uz vidut. gabaliuka majonezas- 2-4 lt. (o jo reikia tik keleta saukstu) Galima deti ir netikrus ikrus, bet skonis visai ne tas ... |
Autorių: | tractor [ 2006 Balandis 28, 10:47 ] |
Pranešimo tema: | |
Vat toks vat mistinis dalykas apie raudonuosius ikrus (tik natūralius): Kartą su svainiu paėmėm raudonųjų ikrų ir pagirtuokliavome. Kažkaip keistai kitą ryta nei vienam iš mūsų nebuvo pagirių, nors iš vakaro primaišėme kaip reikiant. Mums kilo įtarimų, ypač - man, nes šiaip jau, kažkas mano organizme persivertę taip, kad pagirias pajuntu net nuo vieno butelio alaus. Taigi, paėmėm dar raudonųjų ikrų ir vėl primaišėm. Vėl jokių pagirių. Po gana daugkartinių bandymų ir mokslinių skaitinėjimų, išsiaiškinom:
* Tai būdinga tik natūraliems ikrams, nors gal ir ne tik raudoniesiems. * Deja, deja, fermentus labai efektyviai skaido skrandžio sultys, kurios neskaido ikrų sienelių. Tai reiškia, kad ikrus reikia valgyti, nekramtant. Tikrinau tai bandymais. Liūdna... Bet vis vien, geriau, nei pagirios |
Autorių: | virma [ 2006 Balandis 29, 17:08 ] |
Pranešimo tema: | |
Kadangi labai grazus oras, tai siandien pats tas i gamta saslyku cirskinti. Arba kepti ivairais darzoves ant grilio. Mhh |
Puslapis 3 iš 12 | Visos datos yra UTC + 2 valandos |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |