Brigin.lt
http://www.brigin.lt/forumas/

Ka paruosti???
http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=223
Puslapis 112

Autorių:  virma [ 2006 Vasaris 22, 17:38 ]
Pranešimo tema:  Ka paruosti???

pasidalinkime savo patirtimi gaminant seimai vakariene. Juk kartais taip fantazija nusilpsta... :?: :?: :?:

Autorių:  virma [ 2006 Vasaris 22, 18:18 ]
Pranešimo tema: 

laabi paprastas patiekalas: nueiti i maxima nusipirkti vadinamuju "Gnochi"kaina apie 3 Lt. (vieno pokelio uztenka ir nrt perdaug 2 asmenims) suberti i verdanti vandeni pavirti kokia minute sudelioti i lekstes, imesti gabaleli sviesto uztarkuoti fermentinio surio (rekomenduoju sutarkuoti kuo smulkiau) ir uzlasinti keleta lasiuku sojos padazo. Atenttion!!! labai kaloringas bei labai skanus patiekalas. O svarbiausia- grerai paruosiamas :good: :good: :good:

Autorių:  difus [ 2006 Vasaris 22, 21:38 ]
Pranešimo tema: 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kepu vista i galvoju

ar dar ilgai valgysime ta 'karalishka' pauksti

Autorių:  Raudona [ 2006 Vasaris 27, 20:47 ]
Pranešimo tema: 

Sveikinu visus su Uzgavenemis! Atrodo jos siandien prasidejo :shock:
Taigi siandien viskas turi buti susije su blynais: miltiniais lietiniais, blyneliais, bulviniais ar su obuoliais, mielianiais, sirdutemisir pan. Skanaus!!!

Autorių:  sweet [ 2006 Kovas 1, 16:17 ]
Pranešimo tema: 

as ti va pier uzgavenes mielinius blyyynus valgiau.mmmmmmm....skanumelis.. :P

Autorių:  ateiste [ 2006 Kovas 23, 20:11 ]
Pranešimo tema: 

Nu ka... pakepini saltai rukyto kumpio ant aliejaus ir uzlipi gerai isplaktu kiausiniu su baziliku, juodaisiais pipirais ir dar kokiais nors egzotiskais prieskoniais... nieko special, bet greita ir pakankamai skanu, dar ypac su juoda duona...
O siaip mano firminis patiekalas yra kepta marinuota mesa (zinoma, kiauliena), su bulvem [arba ryziais] ir salotom (kinines salotos, saldziosios paprikos, agurkas ir graikisku salotu prieskoniai). O mesytei uzmarinuoti reikia zalio pjaustyto svoguno, imbiero, kalendros (vietoj jos tinka ir raudenelis, bazilikas, gelsves, mairunas, na, zodziu, pagal kiekvieno skoni), maltu saldziuju papriku, majonezas, vorcesterio padazas ir palaikyti bent jau per nakti. Mmmm... tikras skanumelis :)
Maciau prieskoniu parduotuve "tik profesionalams", reitku uzsukti, nors ir ne profesionale esu, bet kokioj maximoj tai tikrai nera nieko ypatingo is prieskoniu asortimento :( Vat is Kretos buvom parsizeve prieskoniu misinuku - ot skanu buvo...bet gaila, kad jau pasibaige... :((((

Autorių:  Svečias [ 2006 Balandis 2, 20:00 ]
Pranešimo tema: 

Kaip jums juros gerybes? Ar gaminate is ju patieklus? Ir kokius? :roll:

Autorių:  ateiste [ 2006 Balandis 3, 17:35 ]
Pranešimo tema: 

Juros gerybiu paragauju kinu arba japonu restoranuose, o namie tai tik zuvies pasikepu arba ryziu salotu su krabu lazdelem pasidarau :)

Puslapis 112 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/