Nu ka... pakepini saltai rukyto kumpio ant aliejaus ir uzlipi gerai isplaktu kiausiniu su baziliku, juodaisiais pipirais ir dar kokiais nors egzotiskais prieskoniais... nieko special, bet greita ir pakankamai skanu, dar ypac su juoda duona...
O siaip mano firminis patiekalas yra kepta marinuota mesa (zinoma, kiauliena), su bulvem [arba ryziais] ir salotom (kinines salotos, saldziosios paprikos, agurkas ir graikisku salotu prieskoniai). O mesytei uzmarinuoti reikia zalio pjaustyto svoguno, imbiero, kalendros (vietoj jos tinka ir raudenelis, bazilikas, gelsves, mairunas, na, zodziu, pagal kiekvieno skoni), maltu saldziuju papriku, majonezas, vorcesterio padazas ir palaikyti bent jau per nakti. Mmmm... tikras skanumelis
Maciau prieskoniu parduotuve "tik profesionalams", reitku uzsukti, nors ir ne profesionale esu, bet kokioj maximoj tai tikrai nera nieko ypatingo is prieskoniu asortimento
Vat is Kretos buvom parsizeve prieskoniu misinuku - ot skanu buvo...bet gaila, kad jau pasibaige...
(((