Namine pica skaniausia
Malsenos misinio picai, siek tiek silto vandens, kiausinis, aliejaus miltu grietines.
Idarui:
majonezo-keciupo-rozmarinu mase
aliejaus-cesnako padazas
fermentinio surio
pievagrybiu
virto kumpio
salamio
alyvuogu (kapareliu ar aitriu marinuotu papriku)
Sudedame visus ingridientus, gerai siminkome ir paliekamae siltai pakilti kokia valanda, tada dar karta minkome ir vel paliekame valandai kilti,
tada iskociojame plona laksta itiesiame i skarda, istepame aliejaus-cesnaku padazu, sukreciame majonezo-keciupo-rozmarino mase or tolygiai saukstu paskirstome, sudedame sutarkuota fermentini suri, sudedame supjaustytus riekelemis pievagrybius, juostelesmis supjaustyta virta kumpi ir saliami, ir pabaigai keleta alyvuogiu, kapareliu ar papriku pagal skoni, Kepame vid. temp. kartumo orkaiteje iki issilydys fermentinis suris ir picos padas graziai pagels. skani ir karsta ir salta.
Skanaus.