Brigin.lt http://www.brigin.lt/forumas/ |
|
Arteja Sv.Kaledos ir Naujieji metai.. http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=1591 |
Puslapis 1 iš 1 |
Autorių: | Padukele [ 2006 Gruodis 18, 21:45 ] |
Pranešimo tema: | Arteja Sv.Kaledos ir Naujieji metai.. |
pasidalinkime.. patiekalu receptais.. ka ruosite..Kuciu stalui.. kas skanaus lauks. Kaledoms.. bei Naujiems metams.. Silkė krienų padaže 2 silkės, 1 stiklinė grietinės padažo su krienais, 1 kiaušinis papuošimui, petražolių lapeliai Silkes išmirkyti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais, sudėti į stiklinę ir užpilti grietinės padažu su krienais. Papuošti kietai virto kiaušinio griežinėliais ir petražolių lapeliais. ______________ Tuno salotos 1 tuno konservų dėžutė 1 konservuotų kukurūzų dežutė 1 ryžių pakelis 2 virti kiaušiniai 1 svogūnas majonezas druska pipirai Išvirti ryžius ir kiaušinius. Kiaušinius, svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į indą, kartu ir tuną bei kukurūzus. Viską išmaišyti kartu su majonezu. Įberti druską ir pipirus. |
Autorių: | Padukele [ 2006 Gruodis 18, 22:00 ] |
Pranešimo tema: | |
a...dar vienas... labai irgy paprastas.. ir gan labai skanu Reikes: Juros lydekos file na.. 4-6 gabaleliai obuoliai -5 svogunai 3 majonezas ir.. papuosimui..kiekvienam pagal fantazija.. kas ka nori.. petrazoles.. krapai..ir.t.t Zuvi supjaustome gabaleliais uzpilame..pipiru..zuvies prieskoniu truputi druskos, iskepame. Dedame i didesne lekste..isklojame zodziu ..lekstes dugna.. po to skiltelemis apkepame obuolius per daug nesukepame.. vell dedame i lekste sluoksiu ant zuvies.. taip pat iskepame supkaustytus svogunus riekelemis.. ir dedame ant obuoliu... visa sita uzpilame..isplaktu majonezu.. ir apibarstome.. krapais..ar petrazolemis.-papuosiame..Skanaus.. Paragaukite. manau tikrai patiks.. ir labai viskas paprasta;) |
Autorių: | tractor [ 2006 Gruodis 19, 09:29 ] |
Pranešimo tema: | |
Vagi klasikinė silkė su svogūnais (galgi yra ir nežinančių šio recepto? ): (svogūnų pagal apimtį reikia veik tiek pat, kiek ir silkės.) Vienas ar keli svogūnai nulupami, supjaustomi griežinėliais skersai (kad būtų lūžtantys žiedais), dedami į indą. Užbarstomi juodaisiais pipirais. Itin skanu, jei tie pipirai grubaus malimo. Silkė supjaustoma 3-5 cm gabaliukais, dedama ant svogūnų. Užpilama vandeniu su keliais šaukštais acto (pagal skonį, ka būtų aiškiai rūgštu). Ant viršaus pabarstoma gvazdikėlių, cinamono. Visas reikalas paliekamas pastovėti per naktį, kad silkė bei svogūnai išmirktų. Valgoma su karštomis virtomis bulvėmis. |
Autorių: | asha [ 2006 Gruodis 19, 11:24 ] |
Pranešimo tema: | |
Taip silkę ruošia mano mama.. ji dar viską deda..i siauresnį ir aukštesnį indą..ir svogūnus..su silke deda...sluoksniais..Ir lauro lapelį įmeta.. Skanu..) |
Puslapis 1 iš 1 | Visos datos yra UTC + 2 valandos |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |