Brigin.lt
http://www.brigin.lt/forumas/

Vikingo virtuve
http://www.brigin.lt/forumas/viewtopic.php?f=20&t=1152
Puslapis 222

Autorių:  Vikingas [ 2006 Spalis 10, 17:21 ]
Pranešimo tema: 

asha miela malonu kad jums patiko ;)

Autorių:  Irma [ 2006 Spalis 10, 17:49 ]
Pranešimo tema: 

Niam niam niam. Sukėlėt apetitą. O ar galėtumėt gerbiamasai parašyti receptėlių griliui, ir dar kad mažiau ten visokių būtų kaukazietiškų padažų, nes ne visi juos turi ar gali įpirkti. Iš anksto dėkinga eina plauti griliaus :difus_3

Autorių:  Vikingas [ 2006 Spalis 10, 18:21 ]
Pranešimo tema: 

irmute nu kagi jei jau su prieskoniais sunkoka tai bandysiu kazhka patart :)

"aluje marinuota grilio mesa"

1 kiaulienos sprandine arba ishpjova na ish bedos tiks kumpis be skuros
2 alus
3 pipirai tikuos turesit, chili milteliai, svogunas chesnakas vorchester souce
4 cukinija baklazhanas paprika (optional)
5 bambukiniai ieshmeliai

p[aimame ir supjaustome nedideliais kubeliais mesa mazhdaug 3 cm didzhio
i puodeli ipilame stikline alaus iberiame juodu pipiru sutrinto chesnako keleta skilteliu svoguno trinto galima ispausti citrinos suilchiu bishkuti ipilame pora shaukshtu vorchesterio padazho ishmaishome tada imame dviguba polietilenini maisheli kad nesuplyshtui ir sudedxame mesa ir uzhpilame tuo marinatu ... pamaigom maisheli kad tolygiai pasiskirstytu ir padedame vesiai kokaii valandai :) na kuo ilgiau tuo geriau :)

ant grilio dedame groteles
mesa veriame ant bambukiniu pagaliuku po kievieno mesos gabalelio veriame paprikos baklazhano ar cukinijos gabaliukus reikia suspausti kad nebutu tarpu dideliu ir dedame tuos ieshmelius ant groteliu
kai ishkeps galima truputi pashlakstyti citrinos sultimis bet galima ir ne skonio reikalas

tinka raudonas vynas geriausia chiles ar pietu afrikos nes gruzinu turbut negausit
beje shashlykas valgomas su armenishka balta duona matnakash turbut negausit
ryzhius sugalvojo kitatauchiai :)
na kaip valgysit taip gerai

skanaus :)

Autorių:  Irma [ 2006 Spalis 10, 22:33 ]
Pranešimo tema: 

Vikingas dėkui, pabandysiu, o mažu kokių padažų dar žinai receptėlių??? Beje pirmai ten skaičiau, kad alų užkaitiname. Aš kartais palaikau vištų šlauneles aluje prieš rūkindama, tada jos sultingesnės būna ir minkštesnės, o kam užkaitinti ką tai duoda? Laukiu atsakymo....

Autorių:  Irma [ 2006 Spalis 10, 22:37 ]
Pranešimo tema: 

O ant nuotraukikės tai kažkoks susiraukęs, hmm, kaži, gerai būt žinot po kurio čia taip patiekalo :lol: :lol: :lol: :lol:

Autorių:  Vikingas [ 2006 Spalis 10, 23:02 ]
Pranešimo tema: 

irma uzhkaitinimas iki kokiu 60 laipsniu na kol kentet pirhstas gali pagreitina rezorbcija na isigeria alus greichiau :) o padazhas tai tipo galima gatavu nusipirkti o galima shiaip koki pomidoru bet ne kechiupa :) barbekiu gal bishki perdaug toks duminis ash niekad nenaudoju jo :)

Autorių:  Irma [ 2006 Spalis 11, 12:46 ]
Pranešimo tema: 

Aš turėjau omenyje aplamai padažus ne vien griliui.

Autorių:  Irma [ 2006 Spalis 11, 13:21 ]
Pranešimo tema: 

Norėtume matyti ir didesnį pasiūlymą, nes su pora patiekalų toli nenukeliausi. Prašom gerbiamasai Vikingėli parašyti čia viską ką tik mokate, o mes jau tada kepsim...

Puslapis 222 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/