Nežinau ar tu teisi padūkėle, bet man kazkodėl taip nėra. Matai sugalvojau pirkti kompą ir paprašiau, kad vienas toks padėtų tai padaryti,nes aš apie tai nieko nesuprantu. Sulaukiau labai daug dėmesio, viskas buvo gražu, laikymai už rankos, bandymai žiūrėti į akis ir t.t. Bet tik tas kompas atkeliavo pas mane į namus viskas pasikeitė. Nežinau ką ne taip pasakiau ar padariau nesupratau, nuo tokio jo rodomo dėmesio aš apsvaigau pasijutau moterimi, bet kada pabandžiau internetu apie tai su juo pasikalbėti jis pasakė, žinai nesupyk, bet tu ne mano skonio, aš kvailė nebežinau, kaip tos aistros atsisakyti, man atrodo, kad jis kažką jaučia, bet aš nežinau kaip elgtis, tarsi tai būtų labai sunkus darbas. Kompas man čia buvo pastrigęs ir aš jį pasikviečiau pasižiūrėti kas įvyko, pirmas sakinys kai mane pamatė, buvo kam tu nusidažei plaukus? vadinasi kažką jaučia, o gal aš būdama tokia buka nebesuprantu kur diena kur naktis ir iš viso kas vyksta. Jei bandau prie jo prisiartinti per daug arti jis visaip stengiasi mane ignoruoti, noriu kalbėtis apie kompą sutinka, bet atsakymai būna palydimi gražia šypsena. Nesuprantu, gal aš apakusi nuo meilės jam nebesuprantu, jog tai tik mano vienos reikalas? Nesuprantu. Man atrodo, kad vis dėlto tai naktis...