Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2025 Liepa 8, 15:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Ten, kur zmones myli vienas kita nebuna nakties...
StandartinėParašytas: 2006 Rugsėjis 29, 19:27 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Negalime myleti visu...kuriuos sutinkame savo kelyje... Kartais sunku pakesti kai kuriuos budo bruozus...nors vieno akyse jie nedovanotini, kitam gali atrodyti labai mieli...Nieko nepadarysi..net budami tos pacios zemes vaikai, nesame drebti is vieno molio....kiekvienam skirta nugyventi savo gyvenima, kiekvienas savitai vertingas... Visaapimanti meile... dvasine nuostata,kasdienis gyvenimas...visai kas kita... mums yra kalte ikalta.." Mums labiausiai erzina tas kito zmogaus bruozas..kuri patys turime"...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Ten, kur zmones myli vienas kita nebuna nakties...
StandartinėParašytas: 2006 Spalis 18, 11:34 
Padukele rašė:
" Mus labiausiai erzina tas kito žmogaus bruožas - kurį patys turime"...

Jeigu visi bruožai sutampa - blogai,
Jeigu visi nesutampa - blogai.

Laimingiausias atvejis kai sutampa apie trečdalis interesų..
:D

Į viršų

StandartinėParašytas: 2006 Spalis 19, 19:09 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

Nežinau ar tu teisi padūkėle, bet man kazkodėl taip nėra. Matai sugalvojau pirkti kompą ir paprašiau, kad vienas toks padėtų tai padaryti,nes aš apie tai nieko nesuprantu. Sulaukiau labai daug dėmesio, viskas buvo gražu, laikymai už rankos, bandymai žiūrėti į akis ir t.t. Bet tik tas kompas atkeliavo pas mane į namus viskas pasikeitė. Nežinau ką ne taip pasakiau ar padariau nesupratau, nuo tokio jo rodomo dėmesio aš apsvaigau pasijutau moterimi, bet kada pabandžiau internetu apie tai su juo pasikalbėti jis pasakė, žinai nesupyk, bet tu ne mano skonio, aš kvailė nebežinau, kaip tos aistros atsisakyti, man atrodo, kad jis kažką jaučia, bet aš nežinau kaip elgtis, tarsi tai būtų labai sunkus darbas. Kompas man čia buvo pastrigęs ir aš jį pasikviečiau pasižiūrėti kas įvyko, pirmas sakinys kai mane pamatė, buvo kam tu nusidažei plaukus? vadinasi kažką jaučia, o gal aš būdama tokia buka nebesuprantu kur diena kur naktis ir iš viso kas vyksta. Jei bandau prie jo prisiartinti per daug arti jis visaip stengiasi mane ignoruoti, noriu kalbėtis apie kompą sutinka, bet atsakymai būna palydimi gražia šypsena. Nesuprantu, gal aš apakusi nuo meilės jam nebesuprantu, jog tai tik mano vienos reikalas? Nesuprantu. Man atrodo, kad vis dėlto tai naktis... :(

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Ten, kur zmones myli vienas kita nebuna nakties...
StandartinėParašytas: 2006 Spalis 20, 09:32 
mergyte rašė:
paprašiau, kad vienas toks padėtų tai padaryti

nieko asmeniško, bet visi kompiuteristai labai ciniški

:lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Spalis 20, 10:12 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

gal jis tikisi, kad tu atsidėkosi? čia tik šiaip, pasvarstymai ...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2006 Spalis 20, 11:10 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

su mielu noru su juo atsiskaityčiau, bet pinigų jis neima, bučkio irgi nenori, nes aš ne jo skonio. Kitų būdų kaip ir nėra. O dėl cinizmo... Cinikai taip nesielgia. Jie nebūna geri žmonės, kurie atlieka gerus darbus kada paprašyti, todėl dėl cinizmo su jumis nesutinku. Suprantu tik, kad kažkas vyksta tik kas mano maža galvelė nesupranta. Ko gero atsakymo taip ir nesužinosiu.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Spalis 20, 12:18 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Manau jis įžvelgė, kad kankiniesi dėl jo. Nežinau pirmos jo reakcijos kodėl jis staiga pasikeitė, bet vėliau manau jis mato, kad esi įsimylėjusi ir tada tik du atsakymai. Arba iš tiesų esi ne jam, todėl jis ir nerodo nieko nenorėdamas Tavęs dar gikiau įklampinti, arba jis kitos rūšies žmogus ir jam patinka, kad jį va kažkas taip myli, jis tuo gėrisi, didžiuojasi. O Šiaip nedera Tau to viešai demonstruoti, apsimesk kad Tau jis visai vienodai. Jei kažką jaučia, bandys prisigrętinti, jei kaip manjakas tik žaidžia Tavo meile - padarys klaidą, nes bandys padaryti kažką, kad vėl jį dievintum, o tada ir pastebėti tai nesunku, o jei tik šiaip padoraus žmogaus reakcija (kaip sakė ne jo skonio) atstos visam. Tad pamatysi viską.
Bet jei tik kabinsies jam ant kaklo, tikrai, nei mylintis, nei besityčiojantis Tavęs negerbs.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ten,kur žmonės myli vienas kitą nebūna nakties
StandartinėParašytas: 2006 Spalis 20, 12:42 
Atsijungęs
Nuolatinis dalyvis
Nuolatinis dalyvis
Vartotojo avataras

Mes su juo apie tai kalbėjome. Aš po to kai pasakė, kad nesu jo skonio, atsilyginau jam tuo pačiu. Ir dar keletą kartu pasakiau, kad nekabinu jo, o tik noriu kai ką sužinoti, matyt tuo jis netiki, nes gal tikrai mano elgesys ar kažkas tai išduoda. Kažkodėl apie kompiuterį neatsisako pasakoti ir paskutinis pokalbis rodo, jog tvirtai tiki tuo, kad sugedus kompui jį būtinai pasikviesiu. Nesuprantu, o gal aš tik prisigalvoju, nes kiekvienas toks jo vizitas pastato jį į keblią padėtį ir man palieka daug neatsakytų klausimų. Klausimų kurie atviru tekstu neklausiami o sprendimas neaiškus. Čia kaip matematikoje, daug nežinomųjų ir dar daugiau atsakymų. Kažkas mane verčia galvoti, kad jį visa tai kankina nemažiau nei mane. Pasakyti atviru tekstu, kad netvarkysiu kompo nenori (o gal negali), juk pasakyti kad aš ne jo skonio mokėjo ir sugebėjo. Mes neturime juk jokių įsipareigojimų vienas kitam jis man ne vyras, aš jam ne meilužė, į klausimus visada mielai atsakinėja, galų gale kas vyksta? Gal tai bobų vasara (kuri seniai baigėsi) sujaukė mano smegenis? ištraukė iš pasamonės giliai slėptus jausmus? Niekas negali pasakyti.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: