Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2025 Liepa 7, 14:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Nauji metai, dovanų- visokiausios kortelės
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 5, 12:42 
Atsijungęs
Moderatorius

Paštu turbūt ne vienas esat gavęs visokių rūšių kortelių. Siunčia Maxima, Snoras, dar ten visokie.
Pridėta kortelė,PIN kodas, joje, ją aktyvavus atsiranda nemažai pinigėlių. Kaip teigiama atsiųstuose prieduose- laiškuose- kaip gera, kaip patogu..apsipirkti, t.t. Visas gėrio ažūras.
Susigundžius gal ir gerai tuo momentu, kai reikia pinigų skubiam atvejui. Tačiau, jei nespėjai laiku padaryti įnašo, nors vėluoji nedaug, ateina kiti laiškai ar SMS- grasinimai antstoliais, priminimai, delspinigių augimas prie ir taip jau nemažų procentų. Tada jau džiaugsmą pakeičia įsižeidimas ar nepasitenkinimas - matai?manimi netiki?suviliojo, o dabar?
Klausimas- kaip jūs žiūrite į tokį kortelių siuntinėjimą? Kaip žinia, siuntėjui tavo ar mano adresas ir gyvenamoji vieta nėra paslaptis- sužino štai ir siunčia. Ar naudojatės tomis kortelėmis? Koks požiūris į jas?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Nauji metai, dovanų- visokiausios kortelės
StandartinėParašytas: 2008 Sausis 7, 12:59 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

asha šiaip tai normalus dalykas. Pas mus tai kasdien kaip makulatūra pilna pašto dėžutė tų pasiūlymų. Aš tai tokius laiškus jau pažystu iš karto tad plėčiu net neatidarius ir metu šiūkšlinėn, nes turiu jų tiek, kiek man reikia. Tiesiog paštinis spamas ir tiek. Viena kompanija kau man net nežinau, kokius 5 metus diena dienpn po laiškelį, vis galvoja užkabinti. Dar būdavo paskambina ir per telefoną bruka. Nu nori žmonės pinigų ką padarysi...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008 Sausis 7, 13:50 
Atsijungęs
Site Admin

As ziuriu labai ramiai, nesinervuoju :) . Jei man daiktas nereikalingas, as i ji nekreipiu demesio.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008 Sausis 7, 16:39 
Atsijungęs
Moderatorius

Gavau kelias, tame tarpe ir Ego kortelę(iš Hansa banko). Aktyvavau vieną- Maximos kortelę. Ir striuku atveju ja pasinaudojau. Kartais jos ir gerai- nesi pasiėmęs pasiėmęs pinigų, nors ir sumoki mokesčių kažkiek, bet reikalingą daiktą gali įsigyti- jo kitą dieną gali ir neberasti. :) Čia gal ne visai SPAMAS, prie tokių laiškų paprastai priskiriu visokius reklaminius laiškus..su bukletais, t.t. Kitos kortelės stalčiuose- na juk neišmečiau.. :D Neseniai Omnitelis dalijo dykai abonentams , Ekstra kortelių vartotojams už lojalumą auksines, sidabrines ID korteles. Miestuose gyvenantiems tikrai gerai- į daug kur bilietai su jomis su ženklia nuolaida..Bent taip rašoma pridėtuose popieriuose.Gal kas išbandėte?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume