Laba,
Labai gerai kad kalba uzejo apie mokejimo korteles, nes tik dabar pastebejau kad siuo klausimu man reikejo buti konkretesniam, negu rasant visiska pradziamoksli.
O tpack klausima buciau toliau ir pats atsakes ir be klausimo
nes cia sekanti temos dalis, bet aciu jam uz pastebejima kuris yra 100% teisingas.
1.Mokejimo korteles - Nezinau kaip ten su VISA Virtuon, nes pats neesu bandes, taciau esu nudeges nuo Hansa banko korteles! NEREKOMENDUOJU! Hansa banko VISA Classic korteles!
Reiskia problema tokia - uzsiregistravus Paypal, kaip minejau galima apmoketi uz prekes, o taip pat ir gauti apmokejimus is pirkeju, tai va is Paypal i Hansa banko kortele negalima gauti pavedimu, ka as zinau kodel tas Hansa toks idomus bankas , nes pvz. i VB Classic jokiu problemu. Taigi del sios priezasties reiketu pasidometi ir apie VISA Virtuon, galima - negalima?
Toliau, nezinau ar paypal priima Virtuon ir ar tai nera tas vadinamas echek kai darai apmokejima.
Bendrai kalbant, gal todel kad as esu, bent jau laikau save konservatyviu zmogumi, tai mano mastysena yra labiau anglisko o ne amerikietiko stiliaus ir as pasakyciau "geras senas parkeris", o ne "geras naujas". Taigi balsuoju uz VB VISA Classic
Arz - esate visiskai neteisus teigdamas, kad pardavejai nenori greitai gauti apmokejimo. Pvz. jeigu pirkejo reitingas nera aukstas (0-100), ir tarkim jis pas mane apsipirko pirma karta, pasibaigus aukcionui per 3-5 dienas nematau apmokejimo - as jau pradedu nerimauti ir gana stipriai.
EBay norma atsiskaitymui yra 3 dienos, aisku jeigu parasysi pardavejui kad biduoji toliau ant kitu lotu ir sutarsi, tai terminas bus visai kitas. Bet jeigu kalbeti apie padoruma tai tikrai reiketu moketi iskart gavus saskaita ir netempti gumos.
2. tpack - 100% tiesos apie vokiecius. Paypal amerikieciu kudikis ir gan ilga laika europoje i tai buvo ziurima gan skeptiskai, ebay.de pardavejai isviso yra labai keistoki, daugelis net nenori matyti pirkeju ne is Vokietijos, o apie kitoki atsiskaitymo buda kaip IBAN/BIC tai ir kalbos negali buti ju manymu. Dabar jau (na paskutiniai pora metu), po truputi prasidejo permainos, matosi kad prisitaiko prie realybes, parduoda ir i visa pasauli 50/50 tenkina apmokejimas paypal ir t.t.
Gal daugiau apie tai parasysiu atskira zinute. Bet jeigu trumpai atsakyti i tamstos klausima, tai sitoje vietoje pries biduojant BUTINA issiaiskinti ar pardavejas priima apmokejima per PAYPAL, nes jeigu laimesi lota uz 10,-EU plus atsiuntimas 2-3,-EU ir reikes daryti pavedima IBAN/BIC i saskaita, tai uz pavedima susimokesi 40Lt. Anoks cia ir malonumas